Philip Kingsley Moisture Balancing Conditioner - 75 ml.

1
Se alle produkter fra Philip Kingsley
Varenummer: 36581

Den populære Philip Kingsley Moisture Balancing Conditioner fugter håret og efterlader det blødt og lækkert

Philip Kingsley Moisture Balancing Conditioner er en balsam udviklet til fint og medium tekstureret hår samt til kemisk behandlet hår. Du vil opleve en utrolig forskel på dit hår ved brug af denne conditioner. Håret efterlades blødt, skinnende og velplejet samt let at rede ud og håndtere takket være de blødgørende og antistatiske ingredienser.

Moisture Balancing Conditioner er en af de mest populære hos Philip Kingsley, og vi forstår godt hvorfor. Den leverer fugt til håret, hvor håret trænger aller mest til det, i længder og spidser, og gør øjeblikkeligt håret glat, skinnende, smukt og håndterbart. Den er også rigtig god til børns hår, der har en tendens til at filtre sammen.

Det er altid en god ide at bruge conditioner, efter du har vasket dit hår med shampoo, da den hjælper med at beskytte dit hår mod daglig slitage. Conditioner indeholder fugtgivende og nærende ingredienser, der både får dit hår til at se glansfuldt og sundt ud, og som ikke mindst plejer og blødgør håret, så det bliver mere medgørligt og lettere at rede ud.

Fordele:

  • Ideel til fint, medium tekstureret og kemisk behandlet hår
  • Giver fugt og glans
  • Efterlader håret blødt, skinnende og let at rede igennem
  • Antistatisk effekt
  • Velegnet til filtret hår hos børn


Anvendelse:

Efter vask med shampoo tages en passende mængde conditioner, som arbejdes ind i håret - særligt i længder og spidser. Skyl produktet godt ud efter 1-2 minutter.


Indhold: 75 ml

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tridecth-12, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Elastin, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Citric Acid.

Indgår i kategorierne
  1. Hårpleje
  2. Balsam

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.