Macadamia De Luxe Nourishing Conditioner - 500 ml.

1
Se alle produkter fra De Luxe & Macadamia De Luxe
Varenummer: 41838

Macadamia De Luxe Nourishing Conditioner nærer samt beskytter skadet og tørt hår

Denne alsidige Macadamia De Luxe balsam er specielt god til at pleje og passe på tørt og skadet samt kemisk behandlet hår og er beriget med den gode olie fra Macadamia nødden. 

Produktets effektive formular er særligt rig på Macadamia olie, som består af hele 80% essentielle fedtsyrer, der trænger dybt ind i hårets fibre for at hjælpe med at danne en stærk barriere til et mere modstandsdygtigt hår. Dens høje indhold af antioxidanter hjælper med at beskytte håret mod vind og vejr samt frie radikaler, der kan virke skadende. Balsamen tilfører håret fugt og næring således at det bliver sundt og klar til efterfølgende pleje. 

Egenskaber

  • Beskytter hvert enkelt hårstrå
  • Reducerer statisk og flyvsk hår
  • Virker nærende og fugtgivende
  • Giver en glansfuld udstråling

Balsamen efterlader dig med et sundt og silkeblødt hår, der er håndterbart og klar til at style. Desuden virker den UV-beskyttende. 

Anvendelse

Vask først håret med den komplimenterende Macadamia De Luxe Nourishing Shampoo, og fordel herefter balsamen i håret, hvor du fokuserer mest på længderne. Lad gerne sidde i et par minutter, før du skyller produktet ud. Kombinér eventuelt med Macadamia De Luxe Oil Mask som en ugentlig kur for ekstra pleje. 

Balsamen fås også i en mindre variant indeholdende 300 ml lige her

Indhold: 500 ml

Ingredienser:

Vand, Cetearyl alcohol, Steartrimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Macadamia Ternifolia Seed Oil (Macadamia), Parfume, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.