Hårklinikken

Hårklinikken

Hårklinikken - Dansk hårpleje til ethvert behov

Hårklinikken er et dansk brand, som siden 1979 har behandlet diverse hårproblematikker, og som især specialiserer inden for hårtab hos både kvinder og mænd. 

Brandets produktudvalg består både af shampooer, balsammer, stylingprodukter og andre former for hårpleje, som er udviklet til at behandle problemer såsom tyndt, fedtet, skadet eller tørt hår, helt uden på andre måder at påvirke hår- og hovedbund. Produkterne er højest effektive, og er skabt til at give dig et bedre og sundere hår, ligegyldigt hvilken hårtype, du har. 

Innovative og naturlige formularer

Hårklinikken ved, at for at produkterne kan virke ordentligt, er de nødt til at få kontakt med huden. Derfor er deres formularer helt simple og nænsomme, så huden udsættes for færrest mulige kemikalier. Produkterne er alle sammensat af aktive samt naturligt hentede ingredienser, der udgør de innovative og effektive formularer, som giver resultater med det samme. 

Hårklinikkens produkter indeholder heller ingen problematiske og skadelige stoffer, og er derfor fri for

  • Kunstige farvestoffer
  • Syntetisk parfume
  • Silikone og SLS/SLES
  • Parabener
  • Petrokemikalier

Produkterne er hermed skånsomme og milde - men de virker! 

Effektive og uundværlige hårprodukter til alle

- En god shampoo er grundstenen til et sundt, stærkt og sundt hår, og Hårklinikken dækker hvert et behov, du måtte have. Prøv for eksempel Restorative eller Stabilizing shampoo mod hårtab og tyndt hår, eller Balancing og Fortifying shampooerne, der er gode mod hhv. fedtet, tørt og skadet hår. 

- Trænger dit hår til ekstra forkælelse? Så kan du med fordel prøve et produkt fra plejeserien. Her finder du blandt andet en alsidig Daily Conditioner, en fantastisk lækker Hydrating Hair Crème og den virksomme Hair Mask

- Ønsker du en mere holdbar frisure kan du også udforske udvalget af lækre styling produkter. Alt efter dit behov kan du prøve Styling Gel, Styling Paste eller den fine Styling Spray

Udforsk det lækre udvalg af effektive hårpleje-produkter til kvinder og mænd - ja hele familien!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.