Guide til valg af alkometer

Er du i tvivl om hvilket alkometer du skal vælge kan du med fordel læse vores sammenligning af fire forskellige modeller nedenfor. Såfremt du har yderligere spørgsmål til valg af alkometer er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Den største forskel på alkometre består i om alkometeret måler med en gassensor eller en brændselscelle. Gassensorer er ikke 100% alkohol specifikke og vil i enkelte tilfælde kunne give udslag på tandpasta eller lign. Dette er dog i praksis ikke noget stort problem, hvis proceduren overholdes - dvs. at der først testes 20 min. efter indtagelse af mad og drikke. Alkometre med brændselsceller er derimod 100% alkoholspecifikke. Det er denne teknologi der anvendes i politiets modeller. Det mest præcise og pålidelige resultat får man derfor med et alkometer med brændselscelle.

AL6000 – prisbilligt alkometer med gassensor
AL6000 kombinerer to alkometre i ét. Med dette alkometer har du både mulighed for få en høj præcision og pålidelighed ved anvendelse af de medfølgende mundstykker (”active mode”), eller en mere fleksibel måling uden anvendelse af mundstykke (”passive mode”). Kort sagt kan AL6000 anvendes til alle lejligheder. Sensoren kan udskiftes.
AL6000


AL7000 – high-end alkometer med gas sensor
AL7000 er topmodellen indenfor digitale håndholdte alkometre med gassensor. AL7000 anvendes oftest af firmaer, som har brug for at tage mange målinger over en relativ kort periode. Sensor kan udskiftes.
AL7000


Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?
AL9000 – Top model i AL serien med Brændselscelle
Med brændselscelleteknologien er du sikker på, at alkometret kun reagerer på alkohol og ikke andre kemiske stoffer. Sensoren i AL9000 alkoholmeter er således bedre end i AL6000 og AL7000, som begge anvender en gassensor. 
AL9000 Alkometer