Solaray Cal-Mag 1:1 Citrat - gratis vareprøve

Solaray Cal-Mag 1:1 Citrat - gratis vareprøve
Se alle produkter fra Solaray & Solaray Cal-Mag 1:1 Citrat
Varenummer: 34836

Produktbeskrivelse

Indhold

Gratis vareprøve på Solaray Cal-Mag 1:1 Citrat med D-vitamin og K2

Solaray Cal-Mag 1:1 med vitamin D indeholder mineraler og D-vitamin og K2, der er vigtige for knoglerne. Calcium udgør sammen med magnesium og fosfor en stor del af knoglerne, og de giver knoglevævet styrke. Calcium og magnesium bidrager derfor til vedligeholdelse af normale knogler og tænder, samt til en normal muskelfunktion.

I Cal-Mag 1:1 med vitamin D og K2 findes calcium og magnesium bundet til citronsyre, hvilket sikrer en god optagelse - også selv om det tages uden for et måltid.

Cal-Mag 1:1 med vitamin D og K2 indeholder urterne persille, brøndkarse, alfalfa og mælkebøtte, som er en ekstra kilde til blandt andet calcium og magnesium.

Vitamin D bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium og fosfor, i og med D-vitamin fremmer optagelsen af calcium fra tarmen og indbygning af calcium i knoglerne. Desuden bidrager D-vitamin til at vedligeholde en normal muskelfunktion. D-vitamin tilføres fra kosten og dannes desuden i huden ved solens stråler. I vinterhalvåret kan der derfor forekomme D-vitaminmangel pga. manglende sollys.

Dosering:
3 kapsler dagligt, som kan tages samlet eller fordelt over dagen med rigeligt vand.

Ingredienser:
Indhold per dagsdosis 3 kapsler:, vitaminer:, Vitamin D3 (Cholecalciferol) 25 µg, mineraler:, Calcium (tricalciumcitrat, calciumhydroxid) 500 mg, Magnesium (trimagnesiumcitrat, magnesiumoxid) 500 mg, urter:, persille, urt (Petroselinum crispum Mill), brøndkarse, blad (Nasturtium officinale R. Br.), alfalfa, blad (Medicago sativa L.), mælkebøtte, rod (Taraxacum officinale Weber), Stabilisator: Magnesiumsalte af fedtsyrer, vegetabilsk kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose

Oprindelsesland: USA

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.