Glisodin anbefales af testpersoner

Glisodin anbefales af testpersoner

Er du også træt af at se huden blive ældre og mindre spændstig? GLISODIN® retter op på dette med livets enzym SOD.

GLISODIN® er et revolutionerende nyt produkt indenfor anti-age. Det indeholder stoffet SOD (Super Oxid Dismutase), som kommer fra en særlig melon, og det er et centralt stof i kroppens forsvar. SOD produceres af kroppen selv, men produktionen falder med tiden, hvilket medvirker til at kroppen ældes. GLISODIN® tilfører kroppen SOD og stimulerer også kroppens egen produktion. Samtidig kombineres stoffet med gliadin fra hvede, som beskytter SOD imod mavesyren, hvilket sikrer en maksimal optagelse.

I et samarbejde mellem Sprunk-Jansen, Oestrogen.dk og  Med24.dk blev GLISODIN® i marts måned testet på 155 personer. Deltagerne, 136 kvinder og 19 mænd, fik tilsendt en måneds forbrug af GLISODIN® og blev derefter bedt om at udfylde et spørgeskema. På spørgsmålet om hvorvidt de havde taget GLISODIN® som anvist igennem hele perioden, svarede 101 af deltagerne at det havde de, 31 næsten hver dag, mens 2 ikke havde fulgt anvisningen. 21 undlod at besvare dette spørgsmål. 

Det er vigtigt for resultatet at tage GLISODIN® som anvist, men på trods af disse lidt upræcise forudsætninger var resultaterne aldeles positive. 41 personer oplevede en virkning allerede indenfor en måned, og 72 efter en måned, og det på trods af at GLISODIN® normalt skal tages over 2-3 måneder for at man mærker en tydelig effekt. Typiske virkninger, som blev rapporteret, var blødere hud og færre fine linjer og i flere tilfælde også øget energi. Desuden svarede 135 af deltagerne, at de ”helt sikkert” eller ”formentlig” ville anbefale GLISODIN® til andre. 100 svarede at de ”helt sikkert” eller ”formentlig” ville købe GLISODIN® i fremtiden.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.