Garnier BIO

Garnier BIO - certificeret økologisk hudpleje til alle hudtyper

BIO er en miniserie af økologiske plejeprodukter fra Garnier, hvis formler er baserede på naturlige ingredienser såsom nærende planteolier, blomsterekstrakter og gavnlige æteriske olier. De naturlige ingredienser dyrkes økologisk og hentes bæredygtigt, så plantens egenskaber kan udnyttes til fulde i de effektive formler. For eksempel dampdestilleres de æteriske olier, mens argan-, hamp- og hybenroseolierne koldpresses, således at koncentrationen af næringsstoffer bliver så høj som muligt. De udvalgte planter anvendes i plejeprodukterne med henblik på hver af deres egenskaber for bestemte hudtyper. I udvalget finder du derfor både produkter, der er egnet til normal, kombineret og uren eller aldrende hud. Herunder kan du udforske hver miniserie og produkterne i dem. 

Lavandin - moden, træt og aldrende hud

En Lavandin Smooth & Glow Facial Oil, Lavandin Anti-Age Eye Cream, Lavandin Anti Age Day Cream og den tilhørende Anti-Age Night Cream alle beriget med æterisk fransk lavandinolie, der er kendt for sine beroligende, udglattende og opstrammende egenskaber. Giver en mere fast og ungdommelig hud. 

Thyme - uren og fedtet hud

Thyme Skin Perfecting Toner er en matterende skintonic tilsat salicylsyre, der ved hjælp af æterisk timianolie renser tilstoppede porer og virker opfriskende for at efterlade en mere ensartet og ren hud med en mat overflade samt mindre synlige porer. 

Hemp - stresset og tørstig hud

Hemp Multi-Restore Facial Sleeping Oil og Hemp Multi-Restore Gel Cream er begge berigede med koldpresset hampeolie af høj kvalitet, der er rig på essentielle fedtsyrer. Hampen dyrkes i Europa og plantens olie virker særligt genoprettende for at forbedre stresset hud, der trænger ekstra pleje.  

Lemongrass - kombineret og olieret hud

En effektiv Lemongrass Purifying Detox Gel Wash og en tilhørende Lemongrass Daily Moisturizer, der renser og plejer normal samt kombineret hud uden at virke udtørrende. Ren æterisk citrongræsolie fjerner skidt, snavs og forurening for at efterlade en mindre skinnende hud. 

Cornflower - sensitiv hud

En Cornflower Micellar Cleansing Water, der ved hjælp af kornblomstvand renser huden grundigt men skånsomt for skidt, vandfast makeup og produktrester uden at tørre den ud. Den dermatologisk- og oftalmologisk testede rensevand efterlader huden sund, frisk og ren. 

Rosehip - trist og tør hud

Rosy Glow 3in1 Youth Cream, der ved hjælp af koldpresset hybenroseolie og plantebaseret C-vitamin holder huden fugtmættet, smidig og sund. Den multifunktionelle creme efterlader dig med en naturlig glød samt en ungdommelig udstråling. 

Bæredygtig hudpleje forpligtet til at passe på vores natur

Alle produkterne fra Garnier BIO er veganske, og indeholder derfor ingen animalske ingredienser. Formlerne er Cosmos Certified Organic og udgøres af nøje udvalgte ingredienser, som er dyrket under Fair Trade principper med hensyn til biodiversiteten i lokalområdet. Emballagen, som produkterne kommer i, er FSC-godkendt og så vidt muligt fremstillet af genbrugsmateriale, som kan genanvendes på ny, når produktet er tomt. Glaskrukkerne er blandt andet lavet af 25% genbrugsglas, mens 100% af papæskerne kan genbruges. Garnier BIO er brandet for dig, der ønsker at passe på klimaet samt på din egen hud ved at købe bæredygtig og naturlig hudpleje til overkommelige priser. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.