Futuro Knæbind

Har du problemer med svage, stive og skadede knæ? Så kan du passe på dit knæ med Futuro Knæbind. De forskellige knæbind og bandager kan bruges til både at forebygge skader samt lindre svagt beskadigede ledbånd. Bliv klogere på de Futuro Knæbind her! 

Hvad er Futuro? | Hvorfor vælge Futuro Knæbind? | Alt om Futuro Knæbind 

Hvad er Futuro?

Futuro er blandt de førende udviklere af støttebind til kroppen. Med afsæt i avanceret teknologi, udvikling og tests hjælper brandet med at forbedre deres kunders livskvalitet. Inden de mange former for Futuro Støttebind kommer på markedet, bliver et fagpanel af ingeniører og medicinske fagfolk inddraget. Her samarbejder mærket og ekspertpanelet om produktundersøgelser, udvikling og test af produktet. 

Du er altså sikret et gennemtestet og effektivt produkt, når du køber et støttebind fra Futuro. Blandt de mest populære støttebind fra mærket finder du bl.a.: 

  • Futuro Håndledsstøtte
  • Futuro Ankelstøtte
  • Futuro Albuestøtte
  • Futuro Tommelstøtte

Hvorfor vælge Futuro Knæbind?

Futuro tilbyder flere forskellige former for knæbind, så du nemmere kan finde den rette model til dine knæproblemer. Derudover har Futuro hele tiden eksperter med i deres udviklingsproces, så deres produkter kan leve op til de høje standarder, de sætter for sig selv. 

Futuro Knæbind har bl.a. følgende egenskaber: 

  • Giver øjeblikkelig kompression til ømme knæ
  • Kan bruges på både højre og venstre knæ
  • Støtte til stive, svage og skadede knæ

Du kan læse meget mere om Futuro Knæbind på det enkelte produkt eller nedenfor, så du er klar til at vælge det produkt, der passer bedst til dig. 


Futuro Knæbind - hvad skal jeg vælge?

Søger du et produkt med mild eller moderat støtte? Har du et specifikt problem med dit knæ, eller vil du gerne skåne det helt generelt? Bliv klogere på de forskellige knæbind fra Futuro her! 

Futuro Comfort Knæstøtte

Det 4-vejs strækbare materiale holder støtten på plads, så knæbindet giver øjeblikkelig kompression til det ømme knæ. Dette knæbind er velegnet som støtte til almindelige skader som forstuvning og overbelastning. Den blottede cirkel på knæet giver ekstra støtte til knæskallen, ligesom komfortpanelet i knæhaserne reducerer folder. Futuro beskriver støtteniveauet som mild. 

Futuro Comfort Lift Knæbandage

Futuro Comfort Lift har et moderat støtteniveau og er lavet til knæ med behov for generel støtte. Knæbindet er fremstillet af åndbart dual-stretch Power Knit komfort materiale, der både er åndbart og fleksibelt. Det anatomiske design giver en bedre pasform og ledbeskyttelse, så du kan genoptage de aktiviteter, du holder mest af.  

Futuro Sportbandage til knæ

Det justerbare Futuro Sport Knæbind har dobbelte stabilisatorer, som giver medial og lateral støtte. Knæbindet er et slidstærkt neoprenblandingsmateriale, som giver støtte, lindrende varme og komfort. Den smarte knæstabilisator er perfekt til dem, som træner meget, men som samtidig gerne vil skåne knæene. Futuro Sport Bandage har moderat støtte. 

Uanset hvilken knæstøtte, du vælger, skal du være opmærksom på om smerte eller ubehag opstår, varer ved eller tiltager. Sker dette, skal du stoppe brugen af knæstøtten og kontakte lægen. 


Køb Futuro hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af støttebind og forbindinger fra Futuro. De smarte produkter kan hjælpe dig med at holde dig aktiv på trods af skade. Du finder billige priser samt gode tilbud på Futuro hos os. Vi har fri fragt over 200 kr. og hurtig levering. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.