FUTURA Premium

Futura premium kosttilskud
1 Produkt(er)

FUTURA helsekost indeholder i alt 11 varianter - premium serien består af 6 varianter.

FUTURA er en serie af kosttilskud med fiskeolie og kalk. FUTURA serien indeholder 11 varianter, så der er mulighed for at finde en variant der passer dine behov og ønsker.

Fiskeolie Premium er højkoncentreret omega-3, som er et godt supplement til din kost. Hvis du har svært ved at nå de anbefalede 350g fisk om ugen, så kan du supplere med 1-2 kapsler om dagen.

Fiskeolie Anti-opstød er en ren fiskeolie variant, der er god for dig, der oplever opstød efter du har slugt fiskeolie kapsler. Overfladen på kapslen er lavet, så den først bliver opløst i din tarm og ikke i mavesækken som andre kapsler. Derfor slipper du helt for fiskebøvser, med denne variant.

Fiskeolie & ingefær, er en kombination af koncentreret fiskeolie og ingefærekstrakt. Ingefær er særligt kendt for dens egenskaber for vores fordøjelse og er derfor god til dig, der ønsker at inddrage mere ingefær i din kost.

Fiskeolie kolesterol består af to forskellige olier - fiskeolie og hørfrøolie. Olien fra hørfrø indeholder omega-3-fedtsyren ALA, der bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 2 g ALA. Med 2 kapsler opnås et optag på 245 mg ALA og der er derfor et supplement til det ALA vi får fra fx bladgrønt og nødder.

Fiskeolie Aktiv er koncentreret fiskeolie kombineret med magnesium samt C- og D-vitamin. Den er god til dig, der har en aktiv hverdag blandt andet på grund af C-vitamin. Vitamin C bidrager til at vedligeholde immunsystemmets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning. Den gavnlige effekt opnås ved at dagligt indtag på 200 mg ud over det anbefalede daglige indtag af vitamin C, som opnås med 3 kapsler dagligt.

Kalk Premium er en unik sammensætning af kalk, magnesium, vitamin D og K. D-vitamin støtter den normale optagelse af kalk i kroppen og K-vitamin, bidrager til at vedligeholde normale knogler. Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskelfunktion samt bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.