Functional Nutrition

Functional Nutrition udvikler sports nutrition-produkter af den bedste kvalitet, så du kan tanke op med protein og energi inden og efter din træning - faktisk smager flere af produkterne så godt, at de også kan bruges som en lækker eftermiddagssnack! 

Hvem er Functional Nutrition? | Høje standarter og forventninger | Ingrediensnørder 

Hvem er Functional Nutrition?

Functional Nutrition er et nutrition-brand, der går helhjertet til opgaven om at udvikle de bedste produkter til dig - kvaliteten skal være i top, og de løber gerne ekstra hurtigt for at komme i mål med deres visioner. Et vigtigt formål for Functional Nutrition er ærlighed, og derfor kan du roligt stole på ingredienslisterne – du skal selv have mulighed for at til- og fravælge. 

Folkene bag Functional Nutrition er vokset op i en verden, hvor fitness har været et stort omdrejningspunkt, og de har mange års erfaring fra fitnessbranchen. Det forpligter – de ved, hvad der er forventes, ønskes og er behov for i et kvalitetsdygtigt sports nutrition-produkt. Derfor har de siden starten haft ærmerne rullet op og udviklet produkter, der indeholder de bedste ingredienser.  

Høje standarter og forventninger

Functional Nutrition har en høj standart, og den vil de gerne dele med dig. De er stolte og meget passioneret omkring deres arbejde, og derfor kan de heller ikke vente med at udvikle nye produkter, som du kan få glæde af i din hverdag med træning og bevægelse.  

Lige så høje standarter Functional Nutrition har, lige så høje forventninger skal du have til deres produkter! De bruger al deres tid på at udvikle, forbedre og sikre, at du har tillid til produkterne. Man kan altid blive bedre, lige meget om det handler om produktudvikling, styrketræning, eller yoga, og dine høje forventninger er med til at udfordre og udvikle Functional Nutrition.


Ingrediensnørder

Functional Nutrition bruger rigtig meget energi på at sikre, at du ved, hvilke ingredienser, der er i de forskellige produkter. Folkene bag Functional Nutrition arbejder så meget med ingredienser, regler, og lovgivning om fødevarer, at de kalder sig selv for ingrediensnørder.  

De vil ikke skjule noget, for de har ikke noget at skjule – du skal vide, hvad produkterne indeholder, og de giver dig alle de informationer om produkterne, som du orker! For at sikre, at du ikke skal vende og dreje din proteinbar i uendeligheder for at finde de informationer, som du leder efter, bliver alle produkterne testet af eksterne konsulenter - og du først får fingrene i produkterne, når de lever op til Functional Nutritions høje standarter! 

Pil til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?