Ingredienser: 400 g Urtekram Franske linser 1 bouillonterning - høns 2 laurbærblade 10 kviste frisk timian 4 fed hvidløg 2 rød peberfrugt 1 gul peberfrugt 175 g bacon i tern 2 spsk. olie – gerne olivenolie salt og peber
Salat: 200 g salat
Dressing: 4 tsk dijon sennep 2 spsk vin eddike 3-4 spsk olie – gerne olivenolie salt og peber
Tilberedningstid ca. 30 minutter.
1. Skyl linserne og kom dem i en gryde med vand til det dækker. Skyl timian og snit hvidløg. Når linserne koger tilsættes bouillonterning, timian, laurbærblade og hvidløg. Lad det simre i 10 minutter og tilsæt yderligere vand undervejs så linserne hele tiden er dækket. 2. Imens ristes bacon på en tør pande indtil den er gylden ca. 3 - 4 minutter – hæld evt. fedt fra. Fjern kerner i peberfrugten og skær den i tern ca. 2 x 2 cm inden den tilsættes på panden. Rist det sammen med bacon i 1 minut og vend det hele sammen med linserne. Kog det yderligere i 5 minutter. 3. Dijon sennep røres imens med eddike, salt og peber. Tilsæt eddike og olivenolie lidt efter lidt. Vend dressingen med salaten og server den lune ragout sammen med salaten.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3279KJ (781 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
637
152
19
Kulhydrat
1165
277
36
Fedt
1477
352
45
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 23 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.