Kundeservice
0 varer
Kurv

Franske linser med bacon og peberfrugt

Opskrifter -> Det dansk/franske køkken -> Franske linser med bacon og peberfrugt
 
Til 4 personer
Franske linser med bacon - og peberfrugtIngredienser:
400 g lentille verte du Berry linser
1 bouillonterning - høns
2 laurbærblade
10 kviste frisk timian
4 fed hvidløg
2 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
175 g bacon i tern
2 spsk. olie – gerne olivenolie
salt og peber

Salat:
200 g salat

Dressing:
4 tsk dijon sennep
2 spsk vin eddike
3-4 spsk olie – gerne olivenolie
salt og peber
Tilberedningstid ca. 30 minutter. 

1. Skyl linserne og kom dem i en gryde med vand til det dækker. Skyl timian og snit hvidløg. Når linserne koger tilsættes bouillonterning, timian, laurbærblade og hvidløg. Lad det simre i 10 minutter og tilsæt yderligere vand undervejs så linserne hele tiden er dækket.
2. Imens ristes bacon på en tør pande indtil den er gylden ca. 3 - 4 minutter – hæld evt. fedt fra. Fjern kerner i peberfrugten og skær den i tern ca.  2 x 2 cm inden den tilsættes på panden. Rist det sammen med bacon i 1 minut og vend det hele sammen med linserne. Kog det yderligere i 5 minutter.
3. Dijon sennep røres imens med eddike, salt og peber. Tilsæt eddike og olivenolie lidt efter lidt. Vend dressingen med salaten og server den lune ragout sammen med salaten.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3279KJ (781 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 637 152 19
Kulhydrat 1165 277 36
Fedt 1477 352 45
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 23 kunders bedømmelse
 

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832