Eye Q Chews

Læs mere om Eye Q Chews.

Eye Q Chews – Veldokumenteret kosttilskud

Eye Q Chews tyggekapsler er fornem kilde til omega 3 og 6 fedtsyrer, som er vigtige byggesten i cellernes membraner.
Eye Q Chews er udarbejdet af Novasel, der har ønsket at skabe et kosttilskud baseret på den unikke eye q fiskeolie – også kaldet kirunaolie – som er brugervenlig for både børn og voksne. Fiskeolien gennemgår en patenteret proces, der fjerner fiskesmagen og samtidig bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt. Hernæst tilsættes den smagen af jordbær, så den er tilpasset selv den kræsne.

Novasel ønsker deruover en skudsikker fremstilling og udarbejdelse af sit kosttilskud, og sørger derfor for at alt fra ide til viden til indhold er veldokumenteret og lever op til alle krav samt forventninger. Hver batch er derfor også blevet testet for at sikre, at olien overholder krav i henhold til EC og WHO, og dermed ikke indeholder noget unødvendigt eller skadeligt.

Indeholder essentielle fedtsyrer

Eye Q fiskeolie indeholder som nævnt en unik kombination af omega 3 og 6 essentielle flerumættede fedtsyrer med et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA. 

Fiskene er fanget i den periode, hvor de indeholder store mængder EPA i forhold til DHA.
DHA frigøres konstant fra cellemembranen, og for at membranen skal kunne fortsætte med at fungere optimalt, må de frigjorte fedtsyrer erstattes. EPA er herfor med til at regulere omsætningen af fedtsyrer og fornyer de frigjorte fedtsyrer.

Et regelmæssigt indtag af Eye Q Chews bidrager netop med de vigtige essentielle fedtsyrer EPA og DHA til både børn og voksne.

Derfor er kosttilskud med fiskeolie godt for os

Fiskeolie har mange dokumenterede fordele og egenskaber, der er gavnlige for kroppen og vores velvære generelt. Det bidrager bl.a. til at stabilisere hjerterytmen, udvider blodkarrene – således blodtrykket falder, sænke risikoen for blodpropper samt dæmpe betændelse og meget mere!

Eye Q Chews egenskaber er gennem årene blevet dokumenteret i flere kliniske studier som er publiceret i anerkendte tidsskrifter. Fordelen er herfor at virkningen af produktet er blevet videnskabelig dokumenteret, og dermed kan garanteres at optages i kroppen, være sikker i brug og virke efter hensigten.

Indtagelse af Eye Q Chews

Eye Q Chews er små kapsler og kan tygges eller synkes. Kapselskallen indeholder ingen næringsstoffer og man behøver således ikke at spise den. Kapslerne kan skæres over og indholdet bl.a. blandes i kold mad. Olien fra kapslerne må dog aldrig varmes op i forbindelse med madlavning, da opvarmning ødelægger fedtsyrerne! 

Opstartsdosis af Eye Q:
2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger.
Derefter 2 kapsler dagligt.

Fremstillet sikkert og under miljøvenlige forhold

Eye Q Chews er lavet af sardiner og ansjoser, som er først i fødekæden, hvorfor risikoen for ophobning af urenheder, som tungmetaller og pesticider, er minimal. Råvareleverandørerne sikrer i samarbejde med lokale fiskere, at kvaliteten er i top fra start til slut. Fiskene opbevares på køl fra de fanges og følges meget nøje, fra de når vandets overflade, til at produkterne står færdige på hylden. 

Dette, sammenholdt med den avancerede og skånsomme fremstillingsproces, giver en meget ren og naturlig fiskeolie som bevarer de naturlige fedtsyrer (triglycerider) bedst muligt. Derudover tilsættes blot eye q D-alpha-tocopherol (vitamin E) for at stabilisere olien.

Ydermere kommer olien i eye q fra bæredygtigt fiskeri. Det betyder bl.a. at der ikke overfiskes på udsatte arter, samt at fiskeriet ikke påvirker havbunden negativt, miljøkravene følges og man skal i hele processen passe på miljøet. Producenten garanterer, at de heller ikke belaster vandene omkring fabrikkerne ved at udlede kemikalier og affald.

Novasels Eye Q Chews kan forhandles her hos Med24.dk til skarpe priser og gode tilbud. Du kan til enhver tid opnå gratis fragt, og vi tilbyder desuden dag til dag levering, så vi sikrer, at dit produkt når frem til dig så hurtigt som muligt. Dette er din garanti for et kvalitets- og miljøbevidst brand, der ud fra moderne viden og skarp forskning kan tilbyde dig et kosttilskud, der kan bidrage til en bedre sundhed og godt velvære.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?