Eucerin Rens

Ansigtsrens fra Eucerin er milde men effektive produkter, der uden brug af parfume og parabener renser din hud ren for makeuprester, skidt, snavs og forurening. 

Hvorfor er det en god idé at bruge en ansigtsrens? | Hvilken Eucerin ansigtsrens skal jeg vælge? | Sådan anvender du ansigtsrens

Hvorfor er det en god idé at bruge en ansigtsrens?

En ansigtsrens bruges til at fjerne olie-opløselige urenheder fra din hud. Hver eneste dag udsættes din hud for mange urenheder i vores miljø, og en god rens bruges til at fjerne resterne af din makeup, forurening, samt overskydende talg, som får din hud til at virke fedtet.
En god rens fjerner urenhederne på din hud, samtidig med at den giver din hud fugt.

Det anbefales, at du bruger din ansigtsrens, før du bruger din ansigtsvask. På denne måde er du sikker på, at alle de olieopløselige urenheder er fjernet, før du benytter din ansigtsvask. Ansigtsvasken kan herefter lettere vaske huden ren for yderligere urenheder, skidt og snavs. 

En ansigtsrens kan med fordel bruges inden du går i seng om aftenen, især hvis du bruger makeup. Ansigtsrensen fjerner nemlig alle makeup rester og efterlader din hud ren og fugtet. Det er ikke så sundt for huden at have makeup på over natten, fordi den ikke får de bedste muligheder for at regenerere og genopbygges, hvis der sidder gamle makeuprester på huden fremfor en plejende og nærende creme.  


Hvilken Eucerin ansigtsrens skal jeg vælge?

Eucerins produkter er fri for parfume og parabener, og du kan derfor trygt vælge en ansigtsrens fra Eucerin. Alt efter din hudtype er der dog særlige produkter, der passer bedre til dine behov end andre - læs mere om produkterne her:

Eucerin DermoPurifyer Toner er velegnet til uren hud. Denne rens har en antibakteriel formel, som effektivt renser din hud og forebygger urenheder. Også Eucerin Dermopurifyer Oil Control Scrub og Eucerin Dermopurifyer Cleanser er gode valg til uren hud, og produkterne er henholdsvis en skrub og gel, der renser ansigtet for døde hudceller, skidt, snavs og overskydende olie.

Eucerin Dermatoclean Clarifying Toner er velegnet til alle hudtyper - også til sart hud - og toneren renser skånsomt huden for de sidste rester af makeup og ansigtsrens. Hvis du hellere vil bruge en ansigtsrens på gel-form er Eucerin Dermatoclean Cleansing Gel et alternativ til toneren, som også er super velegnet til sensitiv og kombineret hud.  

Eucerin Dermatoclean Eye Makeup Remover er en øjenmakeupfjerner, der er velegnet til alle hudtyper, også sart hud. Den er meget effektiv og fjerner selv den mest genstridige vandfaste mascara. Husk, at du bør ryste flasken godt inden brug, da makeupfjerneren består af to faser, der skal blandes.  

Hvis du har meget sensitiv hud, kan du vælge Eucerin Ultrasensitive Cleansing Lotion, der har en særligt blid formel, og som derfor beskytter mod irritation. Denne milde sæbe er også god til hud med Rosacea eller Couperose, og den milde formel både renser, fugter, lindrer og beskytter huden.


Sådan anvender du ansigtsrens

Påfør din ansigtsrens på en vatrondel, og dup den let henover dit ansigt, hals og bryst. Hvis du bruger øjenmakeupfjerneren lader du vatrondellen hvile på øjenlåg og øjenvipper et kort øjeblik, hvorefter du renser makeuppen af. Når vatrondellen er helt brugt, gentager du med en ny vatrondel, indtil vatrondellen ikke længere opsamler rester og snavs fra huden. Påfør herefter din øvrige hudpleje, som fx kan være et plejende serum eller en nærende ansigtscreme.

Gå til top - Med24.dk

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.