Eucerin DermoDensifyer

Eucerin DermoDensifyer

EUCERIN DERMODENSIFYER

Eucerin DermoDENSIFYER er en produktserie udviklet til aldrene hud. Produkterne kombinerer koncentreret Arctiin, der stimulerer reparation af tynd og skrøbelig hud, og Apiaceae-peptider, der fremskynder celleregenereringen, så huden opnår forbedret elasticitet og fasthed. 

Eucerin DermoDENSIFYER Day Cream indeholder naturligt udvundne ingredienser og med sin SPF15 beskyttelse forebygger mod for tidlig aldring og rynker. Dagcremen hjælper med at øge hastigheden for din egen produktion af kollagen og efterlader huden med en naturlig glød.

Eucerin DermoDENSIFYER Night Cream er lavet på naturlig ingredienser, og medvirker til at hudens egen produktion af kollagen accelereres. Indholdet af Dexpanthenol styrker hudens regenereringsproces om natten, så din hud er strålende når du vågner om morgenen.

Eucerin DermoDENSIFYER Eye & Lip Contour Cream er specielt udviklet til den følsomme hud omkring øjne og mund. Medvirker til at synligheden af rynker og fine linjer reduceres og samtidig beskytter SPF15 dig mod UV stråler, som giver for tidlig ældning. 

Vi kan naturligvis tilbyde produkterne til en ekstra attraktiv pris og under de tilbud du finder i butikkerne.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Få tilsendt rabatkoder & nyheder!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.