Eucerin Ansigtsvask

Hvorfor er det en god ide at bruge en ansigtsvask?

Er du træt af kedelig, fedtet eller uren hud? Ansigtsvask er med til at sikre dig at din hud er ren og frisk. En ansigtsvask renser din hud for bakterier, sved og snavs som findes i vores omgivelser, og som din hud udsættes for dagligt. Derudover er en ansigtsvask behjælpelig med at fjerne døde hudceller, og få din hud til at virke mere frisk. 

Ansigtsvask modvirker urenheder.

Uren hud opstår på grund af overproduktion af talg, som gør at talgkirtlerne tilstoppes. Hvis der trænger bakterier ned i talgkirtlerne, opstår der uren hud.
Med en ansigtsvask fjerner du bakterierne fra din hud, og hjælper til at holde talgkirtlerne fri for bakterier.
Der kan være mange grunde til at huden producerer for meget talg, men et vigtigt middel mod bekæmpelse af uren hud, er en god ansigtsvask og lunken vand.

Læs vores artikel - Alt du skal vide om talgknopper og hvordan du behandler dem.

Ansigtsvask opfrisker huden og gør den mere modtagelig for øvrige hudpleje produkter.

Om natten stiger hudens blodcirkulation, og det øger din huds evne til at absorbere de gavnlige ingredienser fra din hudpleje. Det er derfor vigtigt at du bruger en ansigtsvask om aftenen, for at fjerne makeup og andet snavs. På den måde giver du din hud den bedste mulighed for at reparere sig selv, og du får mest ud af dine øvrige hudpleje produkter.

Det er ikke nok at vaske dit ansigt med vand alene, da vand ikke fjerner urenhederne som ligger på din hud. På samme måde som du bruger sæbe, når du vasker hænder efter et toiletbesøg, bør du også vaske dit ansigt med en ansigtsvask, for at sikre dig at alle bakterierne er væk. 

Vælg den rette ansigtsvask

Vælg en ansigtsvask uden parfume som kan irritere din hud yderligere, og kig efter produkter der er skånsomme. 

Eucerin har forskellige varianter ansigtsvask til forskellige hudtyper, for at give dig mulighed for at finde den ansigtsvask, der passer bedst til dig og din hud. Alle ansigtsvaske fra Eucerin er fri for parfume og parabener.
Eucerin hudpleje er skånsom og allergivenlig hudpleje, som gennem anvendelse af teknologisk ekspertise, og via samarbejde med dermatologer og hudlæger, er din garanti for pålidelige og yderst effektive produkter.

Eucerin Dermatoclean Cleansing Gel fjerner effektivt makeup og efterlader din hud ren og blød. Dermotaclean Cleansing Gel er fri for parabener, parfume, farvestoffer og alkohol. 

Eucerin UltraSensitive Cleansing Lotion er en mild sæbe særligt velegnet til sensitiv hud, og hud med tilbøjelighed til Rosacea/Couperose.

Eucerin DermoPurifyer Cleanser er velegnet til uren hud. Den eliminerer overskydende olie, samtidig med at den fjerner snavs og makeup.

Anvendelse:

En ansigtsvask bør anvendes både morgen og aften, for at opnå det bedste resultat.
Ansigtsvasken påføres på våd hud. Brug rene hænder til at massere din ansigtsvask ind i huden. Skyld derefter ansigtsvasken af med lunkent vand. Påfør herefter dine øvrige hudplejeprodukter.


Husk at du altid kan opnå gratis fragt hos Med24, og vi pakker alle ugens dage for at sikre os, at din bestilling når hurtigt og sikkert frem til dig.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.