Ergobaby

Ergobaby

Ergobaby - Oplevelsen af frihed, tryghed og nærhed med dit barn

Hvad er Ergobaby?

Ergobaby startede i 2002 med den simple ide, at det skulle være ergonomisk at bære sin baby. Ideen startede med en mor som ikke var tilfreds med de muligheder, der fandtes på markedet. Hun ville gerne bære sin nyfødte søn tæt på sig samtidig med, at det var ergonomisk og skånende for hendes krop.

Med en baggrund indenfor design, satte hun sig for at skabe noget der var komfortabelt og nemt for forældre at benytte. Det ergonomiske og komfortable Ergobaby blev således startet af en mors kærlighed til hendes barn, og ønsket om at have barnet tæt på sig.  

Frihed, støtte og nærhed

Med det enkelte design ændrede Karin Frost på, hvordan vi bærer vores børn. Bæreselerne fra Ergobaby giver dig frihed og mulighed for at nyde livets små og store øjeblikke, mens du kan have din baby tæt på dig. Bæreselerne er designet til at støtte din baby i en naturlig siddende position, og fordele vægten mellem dine hofter og skuldre, for at skåne din krop. Med en bæresele fra Ergobaby, gør du dit liv som nybagt forælder lidt lettere.

I dag producerer Ergobaby mere end 30 forskellige bæreseler i 5 forskellige kategorier, og hos Med24 har vi et bredt udvalg, som vil gøre det let for dig at finde den bæresele, der passer bedst til dig og dit barn.

Et populært produkt i topklasse
Ergobaby samarbejder med medicinske rådgivere, for at sikre den bedste kvalitet af deres produkter, som de er blevet så kendte og elskede for. Ergobaby er desuden en prisvindende og global bestseller indenfor bæreseler. Bæreselerne sikrer dig som forælder maksimal komfort mens de er skånsomme for din krop. 

De forskellige bæreseler

Omni 360. Med en bæresele i Omni 360 kategorien får du én sele, som kan anvendes på flere forskellige måder. Omni 360 og All Postiion 360 kan sammenlignes med hinanden, forskellen er at man i den nye Omni 360 bæresele ikke er behov for en spædbarnsindsats.

All Position 360. Med en bæresele fra kategorien All Position kan din baby vende på mange forskellige måder. Både med ansigtet indad og udad, så i kan opleve verden sammen. 

Cold Air Mesh er en serie af åndbare og letvægts bæreseler.

Adapt bæreselerne kan justeres og tilpasses dit barn, og bruges til spædbørn og børn op til 4 år.

Hos Med24 er vi vilde med de ergonomiske bæreseler fra Ergobaby. Vi har derfor et bredt udvalg til gode priser. Du kan altid opnå fri fragt hos os. Vi pakker, sender og leverer alle ugens dage, for at sikre at din bestilling når hurtigt og trygt frem til dig.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.