EPA-GLA

EPA-GLA+ fiskeolie

EPA-GLA+ fiskeolie er en af de mest populære fiskeolier i Danmark. EPA-GLA+ fra Biosym er et særligt kombinationspræparat, som har et unikt indhold af de livsvigtige (essentielle) Omega-3 & Omega-6 fedtsyrer i deres højeste form, d.v.s. i den form hvori de optages bedst af kroppen, og dermed har en effekt. EPA-GLA+ fiskeolie findes i både flydende form og kapsel. 

Det siger andre om EPA-GLA+ fiskeolie

4 ud af 5 stjerner fra Dorthe B.
Min datter har haft svært ved at lære at læse, og blev via indlæringskinesiolog anbefalet at tage EPA-GLA+. Hun brød sig dog ikke om den flydende udgave p.g.a smagen, og begyndte så på kapslerne. Da hun kun er 8 år, er disse dog lidt store at sluge, men det går lige an. Det vigtigste er dog, at vi kan mærke at fiskeolien hjælper :-) M.v.h Dorte B.


5 ud af 5 stjerner fra Iben
EPA-GLA er en fantastisk fiskeolie! Den eneste der har den rette sammensætning af omega 3-6-9 olierne. I min familie tager vi den hver dag, og ser markant ændring i hud og hår. Jeg er ikke i tvivl om at det er godt for min krop!

Kampagne: Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.