Ecstasy - Ecstasy Test

Ecstasy - Ecstasy Test

Om Ecstasy og Ecstasy test
Ecstasy
er den populære betegnelse for det syntetiske stof MDMA (3,4-methylen-dioximetamfetamin). Stoffet findes som pulver i gelatinekapsler eller som piller med forskellige former, farver og logo. Koncentrationen af aktivt indholdsstof i pillerne kan være meget forskelligt. Der er ved tests fundet alt fra 1 pct. til 66 pct. MDMA i ecstasypiller. Der kan også være tilsat andre stoffer, som amfetamin eller hallucinogener i pillerne. Ecstasy har mange forskellige navne, så som E, Adam, XTC, Mitsubishi eller love drug.
 
Køb Multi Narkotest

Ecstasy Test sker mest sikkert ved at teste en persons urin for Ecstasy. En sådan Ecstasy Test er både billig og meget sikker. Ved en Estacy  Test er det dog vigtigt af testpersonen ikke får mulighed for at manipulere med urinprøve. Dette vil kunne påvirke en Ecstacy Test. Ecstacy Test går også under navnet Drug Test.

Ecstasy har en opkvikkende og let hallucinogen virkning. Man bliver ikke træt, og man oplever verden – lys, lyd, stemninger – mere intenst. Samtidig føler man sig åben og mere kærlig over for sine omgivelser. Rusen kommer i løbet af en halv time og varer typisk fire til seks timer. Ecstasy kan også give en dårlig rus med angst, skræmmende hallucinationer, forvirring og panik. Risikoen øges ved høje doser. Fysisk påvirkes man på flere måder. Man bliver ofte meget tørstig, får udvidede pupiller, spændinger i kæben, kvalme, rystelser, svedeture og hjertebanken. Sporing kan ske med en narkotest. En narkotikatest foregår typisk ved at man tester en urinprøve for misbrugsstoffer.

Afhængighed og skadevirkning
Egentlige ecstasy forgiftninger er relativt sjældne, men kan være dødelige, og der er eksempler på dødsfald efter selv meget små doser. Forgiftningsrisikoen øges, hvis man drikker for lidt og danser sig alt for varm under rusen, fordi kroppen så bliver udtørret. På den anden side er der også eksempler på, at ecstasybrugere er kommet til skade, fordi de har drukket alt for meget vand. Risikoen for ulykker, særligt trafikulykker, er høj. Ecstasy kan som Lsd og svampe give ”flashbacks”. Det vil sige, at en person, der har taget stoffet, måske måneder efter indtagelsen pludselig oplever en rus igen, ofte med hallucinationer og angst – uden at have taget noget stof. Ecstasybrug kan medføre langvarige depressioner og nedsat evne til at huske og lære.

Ecstasy er afhængighedsskabende. Efter længere tids brug skal man have større dosis for at opnå samme virkning. Med større doser øges bivirkningerne betragteligt.
 

Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.