e.l.f.

Med e.l.f. cosmetics finder du alt, hvad du skal bruge for at lægge den perfekte makeup, uden du skal betale ekstra. Læs mere om e.l.f. her

8 Produkt(er)

e.l.f. cosmetics

E.l.f. står for eye, lip og face og er fokusområderne, når det kommer til dette brand. E.l.f. cosmetics er et amerikansk mærke, som siden 2004 har udviklet sig med et stort sortiment af alt, hvad du behøver for at lægge en flot makeup. Missionen er at skabe makeup, og alt hvad der hører dertil, som kan give dit look noget ekstra, uden at skulle betale ekstra. Med e.l.f. får du nemlig kvalitetsprodukter, som giver dig en wow-effekt til en overkommelig pris. 

E.l.f. er lavet af to store makeup entusiaster, som virkelig går op i, hvad forbrugerne gerne vil have. Så derfor bliver der også holdt nøje øje med trends og tendenser, og hvad der sker på markedet.  


Vegansk og cruelty-free makeup

E.l.f. cosmetics går efter, at så mange som muligt kan bruge deres beauty-produkter. Derfor er alt indenfor e.l.f. både vegansk og cruelty-free. Det vil sige, at e.l.f. cosmetics aldrig har været testet på dyr, og går på ingen måde ind for dette. E.l.f. bruger derfor heller ikke ingredienser, som kommer fra dyr, eller på nogen måde har været testet på dyr tidligere. Dette er blot nogle af de fordele, du får ved e.l.f. cosmetics. 


Sådan lægger du en flot makeup med e.l.f. cosmetics

Elf gør det nemt at lægge en flot makeup. Her får du alle de redskaber, du skal bruge lige fra den grundlæggende base i din primer til den perfekte finish i form af en setting spray. Alt efter, hvad du er til, kan du bruge de steps, som giver mening for dig og din makeup. 

1. Step – Hav styr på din base med en elf primer

For at give din makeup det bedste grundlag, er det en god ide at bruge en primer. Elf primer er med til at forfine din huds struktur, og gøre så din makeup holder længere. 

Du bør vælge en elf primer efter, hvilken hudtype du har. Prøv f.eks.: 

  • elf Poreless Putty Primer – Har du en tendens til store pore, er denne elf primer især velegnet. Her får du en fejlfri og fløjlsblød struktur uden forstørrede porer.
  • elf Blemish Control Primer – Du bør vælge denne elf primer, hvis du gerne vil have en, som hjælper til at bekæmpe udbrud på huden samtidig med, at den udglatter og klargøre din hud til makeup.
  • elf Hydrating Face Primer – Er din hud mere til den tørre side, giver denne elf primer din hud et fugtboost, og giver en flot base til en smuk og strålende hud.

2. Step - Få en ensartet hudtone med elf cc cream eller foundation

Nu er det tid til, at få den ensartet hudtone vi er mange, der drømmer om. Dette kan du gøre med elf Camo CC Cream som giver dig en medium til fuld dækkeevne. Elf Camo CC Cream indeholder SPF 30, så din hud er beskyttet mod solen. Derudover får du en naturlig finish og aktive ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid, som går ind og booster, samt arbejder med huden. 

Vil du have en mere mat finish skal du vælge elf Flawless Finish Foundation. Denne foundation er en let oliefri formel, som efterlader din hud strålende og silkeblød. 

Lige meget, hvilken du vælger, findes der flere forskellige nuancer, så du kan få den elf CC cream eller foundation, som passer bedst til din hudtone. 

Har du brug for mere dækkeevne til mørke rander, som skal neutraliseres, kan du kombinere med en elf concealer, for at opnå det mest optimale resultat.

3. Step - Få sat fokus på øjne og bryn

Dine øjne er ofte det første, som fanger andres blikke, og med elf kan du sørge for, at der kommer ekstra fokus på dem.  

Hvis du godt kan lide at tilføje noget mere farve til dine øjne, har elf smukke øjenskygger, som kan gøre dit look mere unikt. Dyk ned i de forskellige farver, og bland dem som du har lyst til et flot, farverigt look. 

Vipper
Øjenskygge eller ej, så bliver dine øjne altid mere fremtræden med mascara, og du kan både gøre dine vipper ekstra lange og fyldige ved at vælge en god mascara. Her finder du bl.a. elf Lash It Loud Mascara, som har en fleksibel silikone børste, der er exceptionel god til at separere og fange hver eneste vippe. Med denne mascara fra elf kan bygges op alt efter, om du gerne vil have et dramatisk look eller et mere naturligt. 

Bryn
For at afslutte en perfekt øjenmakeup skal der selvfølgelig flotte bryn til. Elf Instant Brow Lift og elf Brow Gel hjælper dig godt på vej til at få tæmmet brynene og give dem den fylde du har lyst til. 

Vil du gerne have dine bryn sat, så de sidder flot hele dagen, så er elf Brow Gel vejen frem. Her får du rettet de hår, som stikker i en anden retning, samtidig med du får ekstra fylde via de fiberhår som brow gelen indeholder. 

Kan du godt lide at tegne dine bryn mere op, har elf lavet elf Instant Brow Lift, som gør det nemt at forme og definere dine bryn.  

4. Step – Skab en naturlig glød med elf blush og bronzer

Med elf Putty bronzer kan du indramme dit ansigt og skabe skygger og glød til huden. Du kan med fordel bruge den som contour under dine kindben og langs hårgrænsen i panden. Dette vil hjælpe til at skabe glød og en flot sunkissed skin

For at tilføje friskhed til kinderne er det altid flot med blush. Elf Putty blush er en cremet blush, som er nem at påføre enten med fingrene eller en makeupbørste. Brug elf Putty Blush på æblet af kinden eller på kindbenet for er smukt resultat.  

5. Step – Flotte kysseklare læber

Er du til matte farver på læberne, eller skal der være full on shine på? Så laver elf både læbestifter og lipgloss til disse formål. 

Du kan forberede dine læber til en smuk farve, ved at bruge elf Lip Exfoliater, som skrubber læber, og fjerner døde hudceller og tør hud, så din læbestift lægger sig endnu flottere. 

6. Step – Fang lyset med en elf highlighter

Highligter påføres de steder, hvor lyset naturligt rammer dit ansigt. Det er f.eks. øverst på kindbenene, på brynbenet lige under det yderste af din bryn, lige over din læbe på amorbuen. Mange bruger også en smule highlighter i øjenkrogen, da det giver en strålende effekt til øjnene. 

7. Step – Finish med setting spray

Vil du gerne, at din makeup blender flot sammen, og holder hele dagen, bør du afslutte med en elf setting spray.  

Her findes der f.eks. elf Stay All Night setting spray, som gør, at din makeup kan holde i op til 16 timer. Denne er speciel ideel, hvis du skal være på farten hele dagen, eller til din bytur, hvor den gerne skal holde det meste af natten.  

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.