DM Skincare

DM Skincare
4 Produkt(er)

DM Skincare: Designed to Matter - dansk hudpleje af den højeste kvalitet

DM Skincare, også kendt som dmsk, er et dansk beauty-brand, som i Vestjylland producerer fantastiske produkter til din hud, alle sammensat for at tilføre lidt mere naturlig- og overkommelig luksus til din hverdag. 

Karina Hjorth, stifter og ejer af dmsk, startede produktionen af sin hudplejeserie, fordi hun ønskede produkter, der skabte sammenhæng mellem huden og kroppens sundhed som helhed. DM Skincare har nemlig en filosofi om, kun at bruge ingredienser, der har en positiv indvirkning på din hud - heraf deres motto "Designed to Matter". Hver enkel ingrediens er nøje udvalgt efter sine dokumenterede egenskaber for din hud, og brandet skelner ikke mellem 'kemiske' og 'naturlige' stoffer - er det godt og sikkert for huden, er det noget for dmsk. 

Aktive formularer, der giver synlige resultater

DM Skincare udvikler og formulerer deres produkter i danske laboratorier, hvor ingredienserne udvælges og sammensættes nøje, således at det færdige produkt bliver af højest mulig effektivitet - dmsk ønsker dog også, at kvaliteten af produktet stemmer overens med din- og naturens sikkerhed. Derfor anvendes ingen skadelige ingredienser i formularerne, og med et højt indhold af naturligt aktive samt økologiske ingredienser i fusion med moderne teknologier, opnås altså et mere miljøvenligt produkt, der sætter så lille et aftryk på klimaet som muligt. 

Bæredygtig emballage og lokal produktion for den miljøbevidste forbruger

Faktisk er klima noget, som dmsk vægter højt, og det er derfor vigtigt for dem, at al produktion foregår herhjemme. DM Skincare producerer alle deres produkter på en fabrik i Vestjylland, hvilket også er med til at holde CO2 aftrykket væsentligt mindre, idet transporten fra fabrik til distributør og videre til dig som forbruger bliver kortere. Desuden skaber det en større tryghed og tillid, at du altid kan vide dig sikker på, hvor dit produkt kommer fra. 

Derudover er størstedelen af produksortimentet indeholdt i bæredygtig emballage i form af 100% genanvendeligt glas, som efter at blive sorteret korrekt kan omsmeltes og bruges igen hele 2-3 gange. Glasflasker- og bøtterne er sågar fremstillet af 45% genbrugt glas, tilsat Calumite, som gør det muligt at smelte produktet på ny. Inden genbrug kan du også anvende emballagen til opbevaring, idet den pynter fint på hylden. 

Hudpleje til ethvert behov

DM Skincares produkter understøtter en sund hud og krop både udenpå samt indefra, hvilket betyder, at du i sortimentet både kan finde produkter til udvortes og indvortes brug. Brandet ønsker at imødekomme ethvert behov, når det gælder forskellige hudtyper- og tilstande, og derfor finder du for eksempel både produkter til problemhud med tendens til akne, produkter til mere følsom hud, anti-ageing pleje til moden og aldrende hud samt et stort udvalg af produkter til alle/normale hudtyper. Prøv for eksempel dmsk's: 

- Hudplejeprodukter: renseprodukter, tonere, serummer, cremer, lotions, salte og scrubs samt tilbehør til både ansigt, krop og fødder. 

- Te: en serie af smagfulde teer, der understøtter en sund og velfungerende krop samt virker detoxing eller slankende. 

- Tattoo care: en miniserie af skånsomme men effektive plejeprodukter, der passer på din hud gennem 4 trin af tatoveringsprocessen. 

Derfor skal du vælge DM Skincare

DM Skincare er brandet for dig, der går op i effektiv dansk-produceret pleje i topklasse, som forkæler din hud lidt mere hver dag. Brandet har følgende fordele:

  • Dansk-ejet kvindestyret virksomhed
  • Lokalt produceret i Vestjylland
  • Indeholdt i 100% genanvendelig emballage
  • Lækkert og stilrent design, der pynter på badeværelset
  • Højt indhold af naturlige- og økologiske ingredienser
  • Imødekommer ethvert behov i effektive formularer

Hos Med24 vægter vi miljøvenlighed og kvalitet højt, og ønsker kun, at tilbyde dig de bedste produkter, som opfylder dine behov og forespørgsler til hudpleje. Udforsk vores store sortiment af de lækre dmsk produkter lige her - altid billige priser samt mulighed for gratis levering. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.