Dermaxirs Trin-Plan for behandling af uren hud

Ved at følge Dermaxirs TRIN-PLAN sikres et bakteriehæmmende miljø i hudens talgkirtler i døgnets 24 timer, hvorved nye urenheder har svært ved at opstå og overleve.

MORGENRUTINE

TRIN 1
Start morgenen med at vaske ansigt og evt. hals med Dermaxir n1 Daily Face Wash. Fugt huden med lunkent vand. Påfør produktet i cirkulerende bevægelser, så produktet kommer godt ind i huden. Skyl herefter med lunkent vand og dup tørt med et håndklæde.

TRIN 2
Påfør Dermaxir n7 Smoothening Serum under øjnene og i T-zonen for at tilføre huden optimal fugt.
Anvend Dermaxir n7 Smoothening Serum minimum 3 gange om ugen.

TRIN 3
Påfør Dermaxir n3 Moisturising Face Gel i ansigtet og evt. på halsen. Massér gelen blidt ind med cirkulerende bevægelser, så produktet trænger godt ind i huden.
Dermaxir n3 Moisturising Face Gel skal ikke skylles af.

AFTENRUTINE

TRIN 4
Ved aftentid vaskes ansigt og evt. hals i Dermaxir n1 Daily Face Wash. Fugt huden i lunkent vand. Påfør produktet i cirkulerende bevægelser, så produktet kommer godt ind i huden. Skyl herefter ansigtet med lunkent vand, og dup tørt med et håndklæde.

TRIN 5
Påfør Dermaxir n3 Moisturising Face Gel i ansigtet og evt. på halsen. Massér gelen blidt ind i huden med cirkulerende bevægelser, så produktet trænger godt ind i huden.
Dermaxir n3 Moisturising Face Gel skal ikke skylles af.

TRIN 6
Påfør Dermaxir n5 Spot Treatment, ved behandling af en specifik urenhed. Lad produktet sidde på urenheden natten over. Skyl Dermaxir n5 Spot Treatment af med lunket vand næste morgen.

TRIN 7
1-2 gange om ugen anvendes Dermaxir n9 Peel Off Face Mask om aftenen, umiddelbart inden aftenrutinen. Påfør masken i et jævnt lag i T-zonen samt på særligt udsatte steder. Lad masken virke i ca.10 min, eller til den er helt tør. Hiv herefter forsigtigt masken af og skyl efter med lunkent vand.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice