Dermaxir

Dermaxir hudplejeserie er resultatet af flere års forskning i uren hud. Dermaxir behandler ikke kun de synlige urenheder, men forebygger også effektivt ved at rense talgkirtler og porer.
Produkterne arbejder aktivt med hudens talgkirtler og lægger en antibakteriel hinde i og omkring talgkirtlen. Derved hæmmes bakterievækst.


Uren hud og akne er fællesbetegnelser for en række hudsygdomme, hvor der er betændelse i og/eller omkring talgkirtlerne.
I starten af puberteten vil produktionen af androgen, som er et kønshormon, stige hos både piger og drenge. Dette stimulerer talgkirtlerne til at producere mere fedt i huden. samtidig sker der en forsnævring af af talgkirtlerne, så fedtet har svære ved at komme ud. Huden vil derfor forsøgt at nedbryde fedtstofferne i huden og i denne proces dannes der affaldsstoffer og fedtsyrer, der irriterer talgkirtlerne. Hudbakterien, propionebacterium acnes, vil opstår og skabe en betændelsestilstand i huden. Urenhederne ses først ved ømme og røde knuder, som efterfølgende bliver til den egentlige bums, der indeholde nedbrudt hudfedt.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.