dermaxir

dermaxir

Dermaxir hudplejeserie er resultatet af flere års forskning i uren hud. Dermaxir behandler ikke kun de synlige urenheder, men forebygger også effektivt ved at rense talgkirtler og porer.
Produkterne arbejder aktivt med hudens talgkirtler og lægger en antibakteriel hinde i og omkring talgkirtlen. Derved hæmmes bakterievækst.


Uren hud og akne er fællesbetegnelser for en række hudsygdomme, hvor der er betændelse i og/eller omkring talgkirtlerne.
I starten af puberteten vil produktionen af androgen, som er et kønshormon, stige hos både piger og drenge. Dette stimulerer talgkirtlerne til at producere mere fedt i huden. samtidig sker der en forsnævring af af talgkirtlerne, så fedtet har svære ved at komme ud. Huden vil derfor forsøgt at nedbryde fedtstofferne i huden og i denne proces dannes der affaldsstoffer og fedtsyrer, der irriterer talgkirtlerne. Hudbakterien, propionebacterium acnes, vil opstår og skabe en betændelsestilstand i huden. Urenhederne ses først ved ømme og røde knuder, som efterfølgende bliver til den egentlige bums, der indeholde nedbrudt hudfedt.
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.