Decléor Green Mandarin

Decléor Green Mandarin
3 Produkt(er)

Decléor Green Mandarin - vær klar til at give din hud mere glød

Med disse produkter fra Decléor giver du huden et dagligt energiboost og bekæmper de første aldringstegn. Alle produkterne fra denne serie er rige på antioxidanter og naturlige ingredienser. Ingredienserne er op til 100% naturlige, så du er sikret et mere miljøbevidst og naturligt valg af hudpleje.


En verden af aromaterapi og skønne teksturer

Decléor Green Mandarin serien indeholder fantastiske olier udvundet af grøn mandarin, grapefrugt, citron og sød appelsin. Ekstrakter fra den ydre skal på mandarinfrugten, har mange fordele for både dit sind, krop og hud. Mandarin arbejder på både aldringstegn, glød og udstråling, så du kan opnå er foryngende effekt af din hudpleje. Ydermere udrenser mandarin, så du mindsker koncentrationen af affaldsstoffer i din hud. Din hud vil fremstå mere sund og med en skøn udstråling.

Hvert produkt har sin helt egen unikke tekstur, der plejer og vitaliserer din hud. Alle produkterne fra Decléor Green Mandarin serien har et højt indhold af naturlige ingredienser, som er designet til at øge hudens naturlige glød og hjælpe med at forhindre de første tegn på aldring. Dette er de perfekte produkter til dig,  der ønsker at opnå en sund og mere vitaminrig glød.


Decléor's bedste tips til en sund hud med en skøn glød

1. Giv dig selv en ansigtsmassage

Selvom det måske føles lidt underligt i starten, skal du blot massere dit ansigt med jævne mellemrum. Dette vil hjælpe dig med at få blodet til at bevæge sig, forbedre blodcirkulationen, reducere ansigtsspændinger og fremme lymfatisk dræning. Decléors 100% naturlige Aromessence Oil Serums, koncentrerede blandinger af æteriske olier, der hver især fokuserer på en anden hud bekymring, er en nem måde at indarbejde massage i din daglige hudpleje rutine. Vi anbefaler at massere tre dråber af Green Mandarin Oil Serum i din hud. Bare 3 dråber er nok til at give et daglig boost af energi og en øjeblikkelig glød.

2. Vand, vand og mere vand

Det er ingen hemmelighed, at holde sig hydreret gør underværker for din krop, hvilket hjælper med at skylle toksiner ud hurtigere. At drikke mere vand skal være en daglig vane - det anbefales at du drikker 2 liter om dagen. Hvis dette er for meget for dig, hvorfor så ikke tilføje noget smag ved at drikke en beroligende te som kamille eller mynte?

3. Et skud koffein - ikke kun i din morgenkaffe

Prøv Decléor Eye Cream, som indeholder stimulerende koffein. Øjencremen indeholder også Vitaminer B3 og CG, for at beskytte og lyse øjenområdet, mens appelsin pigmenter giver en øjeblikkelig lysende effekt. Denne anti-træthed, lysende og anti-aging øjencreme, vil lade din hud se lysere og mere strålende ud. Decléor Eye Cream giver en øjeblikkelig lysende effekt under øjet og mindsker mørke rande.

4. Få din skønhedssøvn og vågn op med en strålende hud

Gå i seng tidligt - din hud vil opnå imponerende fordele. Mens du har travlt med at drømme, arbejder din hud ekstra hårdt for at forynge og vedligeholde sig selv. Natten er den mest afgørende fase for cellulær fornyelse. Det hedder trods alt en skønhedssøvn af en grund og du kan hjælpe processen ved at bruge hudplejeprodukter specielt til natten. Decléor Green Mandarin Night Balm vil hydrere og nære huden om natten og give den alle de nødvendige ingredienser til at udføre sit bedste arbejde.

5. Byd "ingen make-up dage" velkommen

Prøv Green Mandarin Sun-Kissed Cream for at give en øjeblikkelig, jævn hud med masser af glød til alle hudtyper. Cremen til alle hudtoner. Den unikke fugtighedscreme indeholder beta-caroten, der toner det til en mørkere gylden farve, som tilpasser sig din hudtone ved påføring. En sund vitamin glød vises øjeblikkeligt med ingen behov for makeup.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.