ColdZyme til forkølelse

ColdZyme

ColdZyme® er en mundspray udviklet til forebyggelse af forkølelse samt reduktion af sygdomsperioden, så du hurtigere slipper af med symptomerne. 

Hvordan virker ColdZyme? | Sådan bruger du ColdZyme | ColdZyme med jordbær 

1 Produkt(er)

Sådan virker ColdZyme

ColdZyme mundspray er nem for små som store størrelser at anvende, og den kan anvendes af både voksne og børn fra alderen 4 år og ældre. Sprayen fungerer ved straks at danne en beskyttende barriere på halsens slimhinde, når den sprayesind gennem munden. Barrieren gør det vanskeligt for forkølelsesvirussen at forårsage sygdom og dertil gener, og sprayen er derved en helt unik vej til bekæmpelse og forebyggelse af forkølelse.

Et naturligt aktivt stof

Det naturlige og “aktive stof” i ColdZyme er et enzym kaldet trypsin, der stammer fra ishavstorsken. Dette er registreret hos den svenske lægemiddelstyrelse. Enzymet har endog været kendt i mere end 10 år i hudprodukter samt mundspray.

Når trypsin og glycerol kommer i kontakt med hud eller slimhinder, bliver de aktiveret, således en aktiv og virksom barriere dannes mod sygdomsfremkaldende mikroorganismer. Denne osmotisk aktive barriere absorberer virus og Trypsin virker ved at inhibere virus, så det ikke får mulighed for at inficere kroppen gennem mundslimhinden. Dette gør, at ColdZyme både fungerer til forebyggelse og mindskelse af forkølelsens varighed, såfremt den anvendes i det tidlige stadie af forkølelsen.

ColdZyme optages ikke i kroppen, men det virker derimod lokalt og midlertidigt på overfladen af slimhinderne i hals og mund. Den osmotiske barriere deaktiverer virussets evne til at inficere celler i mundhule og svælg. Dette gør, at kroppen kan skille sig hurtigt af med forkølelsen på naturlig vis.

ColdZyme mundspray er:

  • Fri for konserveringsmidler
  • Lactosefri
  • Glutenfri

Sådan bruger du ColdZyme

Hvis du oplever tidlige symptomer på forkølelse som fx ondt i halsen, let feber, stoppet næse, hoste, snue og en generel følelse af at være syg, kan du bruge ColdZyme på følgende måde for at lindre forkølelsessymptomerne og forkorte sygdomsforløbet: 

  1. Åbne munden og rette dysen (mundstykket) mod dit svælg.
  2. Trykke på pumpen – spray 2 pust (1 dosis).
  3. Hver 2. time og op til 6 gange dagligt skal ColdZyme anvendes, indtil symptomerne er forsvundet.

Denne type behandling kan forbedre din livskvalitet i forbindelse med sygdomsforløbet samt reducere dit behov for samtidig at bruge symptomatiske lægemidler. Du kan nemlig opleve en lindring af forkølelsessymptomer, lindring af ondt i halsen, reduceret mængde virus og en forkortet forkølelse. 

Hvis du ikke oplever symptomer på forkølelse, men er eksponeret for virus fx fordi andre personer i din husstand er syge eller du er i smitterisiko på arbejdet, kan du bruge ColdZyme som forebyggelse ved at: 

  1. Åbne munden og rette dysen mod svælget.
  2. Ligeledes trykke på pumpen og spray 2 pust.
  3. Ligeledes trykke på pumpen og spray 2 pust.

ColdZyme er nem at bruge og har en super hurtig virkning, så du hurtigt kan få oprettet den beskyttende barriere over slimhinden, der reducerer mængden af virus.  

OBS!
Du må ikke anvende sprayen i mere end 30 dage i træk, når den anvendes forebyggende. Hvis ikke dine symptomer på forkølelse forsvinder indenfor 10 dage efter den påbegyndte behandling, bør du desuden kontakte egen læge.  


ColdZyme med jordbær

Som noget nyt kan du få ColdZyme mundspray i 20 ml med smag af lækre jordbær. Denne smag appellerer både til store som til små, og den nye og spændende smag gør oplevelsen med at bruge mundsprayen en fornøjelse. Mundsprayen er som altid både uden sukker, konserveringsmidler, gluten og lactose.  


Køb ColdZyme hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du ColdZyme mundspray mod forkølelse i to forskellige pakningstørrelser; ColdZyme OneCold 7 ml samt ColdZyme 20 ml. Derudover finder du den nye ColdZyme variant med jordbærsmag i 20 ml, der har samme gode virkning som den klassiske ColdZyme mundspray. En flaske ColdZyme mundspray med 20 ml indeholder ca. 110 pust, hvilket svarer til 55 doser. Du får som altid lynhurtig levering af din ordre samt muligheden for at opnå fri fragt!

Gå til top

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.