ColdZyme

ColdZyme til forkølelse

ColdZyme® er en mundspray udviklet til forebyggelse af forkølelse samt reduktion af sygdomsperioden. ColdZyme kan anvendes både af voksne og børn over 4 år. Sprayen er en helt unik vej til bekæmpelse af din forkølelse. 

Sådan virker ColdZyme

ColdZyme mundspray er nem for små som store størrelser at anvende. Sprayen fungerer ved straks at danne en beskyttende barriere på halsens slimhinde. Barrieren gør det vanskeligt for forkølelsesvirussen at forårsage sygdom og dertil gener.

Et naturligt aktivt stof
Det naturlige og “aktive stof” i ColdZyme er et enzym kaldet trypsin, der stammer fra ishavstorsken. Dette er registreret hos den svenske lægemiddelstyrelse. Enzymet har endog været kendt i mere end 10 år i hudprodukter samt mundspray.

Når trypsin og glycerol kommer i kontakt med hud eller slimhinder, bliver de aktiveret, således en aktiv og virksom barriere dannes mod sygdomsfremkaldende mikroorganismer. Dette gør, at ColdZyme både fungerer til forebyggelse og mindskelse af forkølelsens varighed, såfremt den anvendes i det tidlige stadie af forkølelsen.

ColdZyme optages ikke i kroppen, men virker derimod lokalt og midlertidigt på overfladen af slimhinderne i hals og mund. Den osmotiske barriere deaktiverer virussets evne til at inficere celler i mundhule og svælg. Dette gør at kroppen kan skille sig hurtigt af med forkølelsen på naturlig vis.

Dette produkt er: 

  • Sukkerfrit
  • Fri for konserveringsmidler

Sådan anvender du ColdZyme

I tilfælde af symptomer på forkølelse skal du: 

  1. Åbne munden og rette dysen (mundstykket) mod dit svælg.
  2. Trykke på pumpen – spray 2 pust (1 dosis).
  3. Hver 2. time og op til 6 gange dagligt skal ColdZyme anvendes, indtil symptomerne er forsvundet.

For forebyggende anvendelse skal du: 

  1. Åbne munden og rette dysen mod svælget.
  2. Ligeledes trykke på pumpen og spray 2 pust.
  3. Ligeledes trykke på pumpen og spray 2 pust.

OBS!
Du må ikke anvende sprayen i mere end 30 dage i træk, når den anvendes forebyggende. Hvis ikke dine symptomer på forkølelse forsvinder indenfor 10 dage efter den påbegyndte behandling, bør du desuden kontakte egen læge.  

Køb ColdZyme hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du ColdZyme mundspray mod forkølelse i to forskellige pakningstørrelser; ColdZyme OneCold 7 ml samt ColdZyme 20 ml. Vi tilbyder ved køb over 200 DKK fri fragt samt mulighed for dag til dag levering.

En flaske ColdZyme Mundspray 20 ml indeholder 110 pust, dvs. 55 doser. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.