CLEAN Parfume til mænd

Sofistikerede og maskuline CLEAN parfumer til mænd

Populære mandlige dufte

Duftserien CLEAN har i en kombination af det rene, enkle og det anderledes skabt en helt unik serie af populære maskuline dufte til den moderne, sofistikerede og kvalitetsbevidste mand. Hver parfume rummer dufte af noget let genkendelige, der er med til at vække gode minder hos den enkelte. De udskiller hertil langtidsvarige rene og fantastiske dufte, der alle er med til at fastholde og styrke sindets og kroppens evne til at føle friskhed, frihed og renhed hele dagen lang. 

Allergivenlige og miljøvenlige parfumer

CLEAN parfumerne er skabt med særlig omtanke, og de er derfor ekstra skånsomme mod dig og miljøet. Alt fra indhold til emballage er af allerhøjeste kvalitet og rummer hverken unødvendige, skadelige eller allergifremkaldende stoffer.
Du kan læse mere om CLEAN’S principper og produkternes indhold her. 

CLEAN’S parfumer til mænd tilbyder dig altså blot, alt du behøver, og intet du ikke gør. Du får således med CLEAN parfumerne den velduftende, sofistikerede og maskuline følelse, du som mand fortjener, i et udvalg af forskellige dufte, der hver har sin unikke evne til at vække en fornemmelse og duft af naturlig renhed.

Find din favorit blandt CLEAN parfumerne

Spørgsmålet er nu blot hvilken CLEAN parfume for mænd, der imødekommer dig bedst? Alt er dog en smagssag, og det varierer altid fra person til person, hvad der virker mest indbydende, men ønsket om at fylde dagen med de enkle nydelser og en fantastisk følelse og duft af renhed er vel noget, vi alle går og drømmer om? Derfor har CLEAN også skabt en række af parfumer til mænd, der hver især indeholder sin glædesfyldte, betryggende og let genkendelige duft - noget for enhver smag. Af denne grund, er dette derfor ikke kun den perfekte forkælelse til dig selv, men også en helt speciel og betydningsfuld gaveidé til en du holder af.

Så er det CLEAN CLASSIC for mænd, der tiltaler dig med sine krydrede og sofistikerede duftnoter af bl.a. safran, basilikum, enebær, jasmin, iris og moskus, som alle er med til at frembringe duften af træ og maskulinitet? Eller er det den helt unikke og utrolig tiltrækkende duft eller lækre følelse af sort læder (BLACK LEATHER parfume), der er nr. 1 på listen?

For dig, som ønsker en dagslang fuldkommen ren følelse, er SHOWER FRESH parfumen et helt oplagt valg med dens energiberigede, rene, forfriskende og forførende duft, der indeholder spor af bl.a. citron, bergamot, timian, sort the og grøn mynte.

For den helt unikke og individuelle oplevelse er det muligt at skabe din egen duft i en kombination af parfumerne. Hertil er WHITE VETIVER parfumen et fantastisk udgangspunkt med dens varme træ og røget aroma duft. Den indeholder både sensualiteten fra jord samtidig med at den er præget af den friske forstærkning af vetiverrod og desuden blå enebær.

Her hos Med24 finder du et udvalg af forskellige CLEAN parfumer til mænd - altid til de bedste priser. Vi tilbyder herudover dag til dag levering og muligheden for at opnå fri fragt! Så blot find dit favorit produkt hos os, så sørger vi for, at dit produkt når frem til dig så hurtigt og trygt som muligt.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.