CLEAN Deo til mænd

Skånsomme og effektive CLEAN deodoranter til mænd

Maskuline dufte i høj kvalitet

Er du den afslappede, sofistikerede eller hårdtarbejdende moderne mand, der værdsætter høj kvalitet, produkter, der lever op til forventningerne og en selvsikker velduftende stil? Så er CLEAN deo mænd uden tvivl det essentielle produkt for dig. 

CLEAN deodoranterne garanterer en dagslang følelse af friskhed og naturlig renhed i et udvalg af moderne og friske dufte, der samtidig kan anskues som klassiske og let genkendelige. Deodoranterne er yderst effektive og skånsomme mod både huden og tøjet, så du som lovet, altid kan føle dig sikker. 

Ved valget af CLEAN deo mænd får du således, alt du behøver og intet mere; Naturlig renhed, et maskulint velduftende touch og den fantastiske følelse, der er med til at give dig den frihed, selvsikkerhed og velduftende karakter, du som mand fortjener. 

Hvorfor vælge CLEAN deo til mænd?

CLEAN deo mænd garanterer dig ikke blot en effektiv deo, der holder dig frisk hele dagen lang, men også et fuldkommen hensynsfuldt og skånsomt produkt, der kun indeholder det absolut nødvendige. Den er hertil fri for alle unødvendige, skadelige og allergifremkaldende stoffer. Den har til og med en aluminiumfri formel, som gør den yderligere sikker at anvende, og samtidig beskytter dit tøj mod gule pletter. 

Deodorantens veludviklede indhold forebygger således overskydende fugt og afgivelse af svedlugte under armene. Som bonus kan produktet benyttes med ekstra god samvittighed, da alt fra indhold til emballage både er skånsomt for dig, miljøvenligt og vegansk. 

Det du behøver og intet mere

CLEAN tilbyder udelukkende mandlige deodoranter, der er 100% Parabenefri, fri for kunstige farvestoffer, fri for animalske ingredienser, fri for mineralske olier og de er ikke testet på dyr. Ingredienserne i alle produkterne er allergivenlige.

Klinisk testet

Mange sætter spørgsmålstegn ved, om en så hensynsfuld deodorant giver lige så gode resultater som andre, men med CLEAN deo har du intet at frygte. CLEAN duftene giver dig udelukkende en let duft af renhed og en dagslang følelse af friskhed.

Ifølge de kliniske testresultater reducerer CLEAN deodoranten desuden overskydende fugt med 18-22% over 6 timer, mens de fleste aluminium-baserede antiperspiranter reducerer med 30-35%. Deodoranten reducerer således næsten lige så meget fugt blot med en aluminiumfri formel og ovenikøbet helt naturligt. 

Anvendelse af CLEAN deo til mænd

For din personlige samt ønskede optimale virkning af CLEAN deodoranten, bedes du følge nedenstående: 

  • Deodoranten bør altid påføres på ren og tør hud.
  • Den påførte deo bør tørre, inden overtøj påføres
  • Som standard bør den anvendes hver morgen eller yderligere - Dette kan variere alt efter personlige behov og bl.a. efter fysisk aktivitet.

CLEAN deo mænd kan forhandles her hos Med24.dk til gode priser, og tilbydes i forskellige varianter, der passer til dit personlige ønske. Du kan til enhver tid opnå gratis fragt, og vi tilbyder derudover dag til dag levering. Dette er din garanti for et skånsomt, sanseberigende og effektivt brand, der ikke blot skaber de bedste forudsætninger for dig, men også for miljøet. 

Hvis det ønskes, kan du læse yderligere om CLEAN og brandets produkter her.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.