Caudalie

Caudalie blev født i 1993, da Mathilde og Bertrand Thomas mødte Dr. Vercauteren som er specialist i vindruer og vinstokke.
På Mathildes forældres vingård gjorde Dr. Vercauteren dem opmærksomme på at vindruernes kerner var naturens skatte og meget betydningsfulde.
Siden da har de udviklet Caudalie til et verdensomspændende brand, der nyttiggør naturens rigdomme og giver ligeså meget tilbage, som den giver til os. Særligt fokuserer Caudalie på udvinding af vindruens mange effektive egenskaber og anvendelser, som har vist sig at have utrolig positive påvirkninger på huden.
Gennem årene er Caudalie vokset og har nu en række kollektioner, der henvender sig til alle hudtyper og alle former for hudproblemer.

Caudalie giver tilbage til naturen gennem en non profit organisation, der hedder 1% For the Planet. Det vil sige at Caudalie donerer 1% af deres globale omsætning uanset resultat, som går til beskyttelse og udvikling af miljø og natur.
Caudalie har valgt træer som fokus og vil plante minimum 6 millioner inden 2020 på verdensplan.
Derudover finder de løbende måder at beskytte miljøet igennem deres produktion, emballage og produkter. Et eksempel er deres nye solserie som er med miljøvenlige solfiltre og bionedbrydelig emballage.   

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?