Caudalie

4 Produkt(er)

Bag om Caudalie

Idéen om Caudalie blev født i 1993, da Mathilde og Bertrand Thomas mødte Dr. Vercauteren, som er specialist i vindruer og vinstokke. På Mathildes forældres vingård gjorde Dr. Vercauteren dem opmærksomme på, at vindruernes kerner er naturens skatte og meget betydningsfulde. Siden da har parret udviklet Caudalie til et verdensomspændende brand, der nyttiggør naturens rigdomme, og giver lige så meget tilbage, som den giver til os. 

Særligt fokuserer Caudalie på udvinding af vindruens mange effektive egenskaber og anvendelser, som har vist sig at have positive påvirkninger på huden. Gennem årene er Caudalie vokset, og har nu en række kollektioner, der henvender sig til alle hudtyper og former for hudproblemer.

1% for the planet – At give tilbage til det, der giver os så meget

Caudalie giver tilbage til naturen gennem en nonprofitorganisation, der hedder 1% For the Planet. Det vil sige, at Caudalie donerer 1% af deres globale omsætning, uanset resultat, som går til beskyttelse og udvikling af miljø og natur. Caudalie har valgt træer som fokus og drømmer om, at plante minimum 8,9 millioner træer på verdensplan inden 2022. 

Derudover finder de løbende måder at beskytte miljøet igennem deres produktion, emballage og produkter. Et eksempel er deres nye solserie, som fremstilles med miljøvenlige solfiltre og bionedbrydelig emballage. 

Opdag Caudalie Beauty Elixir

Med tiden har Caudalie opnået et bredt sortiment med hudpleje til enhver. Et af de mest populære produkter er Caudalie Beauty Elixir - en opfriskende eliksir med 100% naturlige ingredienser. Beauty Elixir så for første gang dagens lys i 1997, hvor skaberne bag Caudalie lod sig inspirere af Dronning Isabelle af Ungarns ungdoms-eliksir. Den plantebaserede eliksir er en uundværlig opfrisker til alle hudtyper, da bl.a. vindrueekstrakt giver næring og glød til huden. Caudalie Beauty Elixir er elsket over hele verden, og er også et af de mest populære Caudalie produkter her hos Med24.dk.

Find din perfekte serie fra Caudalie

Som nævnt har Caudalie et vidtspændende sortiment med mange skønne kollektioner, så du har mulighed for at finde den, der passer bedst til dig og din hud!

Blandt de højtelskede serier finder du Caudalie Vinoperfect, som er en komplet serie til daglig pleje af hud med mørke pletter og pigmentfejl. Hvis du kæmper med tør hud, kan kollektionen Caudalie Vinosource være en daglig hjælpende hånd. Serien består af fugtgivende produkter lavet med økologisk vindrueekstrakt. Ydermere kan du finde Caudalie Premier Cru, der er en luksuriøs serie med anti-age effekt.


Her hos Med24.dk kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af ansigtspleje, kropspleje og solpleje fra Caudalie, så du dagligt kan forkæle din hud med vidunderlig næring. Hos Med24.dk har vi hurtig og sikker levering samt løbende tilbud, så du kan købe dine yndlingsprodukter fra Caudalie til en skarp pris.

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.