Kundeservice
0 varer
Kurv

Cæsarsalat - med grillet karrykylling

Opskrifter -> Familiekøkkenet -> Cæsarsalat
 
Caesarsalat  - med grillet karrykylling

Til 4 personer

Ingredienser:
ca. 550 g kyllingeinderfilet
1 spsk madolie
2 spsk karrypulver 

Øvrige ingredienser:
2 hoveder hjertesalat
½ agurk
20 cherrytomater (ca. 250 g)
4 dl hvidløgscroutoner (ca. 100 g)

Dressing:
saft af 1 citron
2 tsk dijonsennep
3 spsk olie (gerne olivenolie)
salt og friskkværnet sort peber

Tilberedningstid ca. 20 minutter

1. Rør olie og karry godt sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér fileterne på langs. Vend kødet i karryolien.
2. Varm en grillpande op og steg kødet 4-6 minutter på alle sider. Drys med salt og peber under stegningen. Tag kødet op og lad det køle af.
3. Skyl og tør salaten og riv bladene i mundrette stykker og læg dem i en stor skål. Tilsæt agurk skåret i tern, halverede tomater, croutoner og kylling med evt. skysaft.
4. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten. Servér salaten portionsvis.

Tip: Kyllingen kan også grilles på havegrillen. 

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2062KJ (491 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 571 136 28
Kulhydrat 322 77 16
Fedt 1169 278 57
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 18 kunders bedømmelse

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832