Burnaid

Læs mere om produkterne fra Burnaid.

Burnaid - førstehjælp ved lettere brandskade, skoldning og solforbrænding

Burnaid er en produktserie specielt til førstehjælp ved mindre brandskader, insektbid, solforbrænding og meget mere. Brandet dækker over en produktserie udviklet af australske Mundicare, som siden grundlæggelsen i 2015 har stået bag en lang række forskellige førstehjælpsprodukter.

Burnaid kan bruges af både børn og voksne - man bør dog være opmærksom på faren ved nedkøling og ikke lade kompressen være på skadestedet i mere end 20 minutter på små børn (særligt ikke i kulde).

Det bedste fra naturen

Et stort fokusområde hos Mundicare er at bringe forbrugeren de bedste, naturlige ingredienser. Særligt tea tree-olie (melaleuca alternifolia) bruges i deres produkter - heriblandt alle produkterne fra Burnaid - på grund af dens antiseptiske, helende egenskaber. Sammen med ekstrakt fra aloe vera-blade udgør tea tree-olien den kølende, reparerende enhed bag hydrogelprodukterne fra Burnaid.

Ud over at bidrage med køling og smertelindring virker Burnaid bakteriehæmmende, hvilket forhindrer infektion i det udsatte område. Det er dog vigtigt at understrege, at gelen er udviklet til øjeblikkelig hjælp frem for langvarig behandling.

Anvendelse

Brandskader med kemikalier
Læg ikke Burnaid kompres direkte på kemikalier, som reagerer med vand, da skaden kan forværres betydeligt. Fjern kemikalierne først inden Burnaid anvendes.

Brandskader ved elektriske stød
Burnaid kompres må ikke lægges på brandskader, som er i kontakt med strøm. Hydrogelen er meget strømledende, og kan være livsfarlig for både patient og redningsmand. Slå først strømmen fra inden du nærmer dig patienten.

Solforbrænding
Gå i skygge for solen og spray rigelige mængder Burnaid på det udsatte område. Tildæk eventuelt for at give huden ro. Gentag påføringen efter behov.

Insektstik
Spray Burnaid på insektstikket for øjeblikkelig kløelindring. Gentag påføring efter behov.

Kontakt med brandmand/gople
Skyl først brandmandstrådene væk med vand (ikke ferskvand) eller gnid dem væk med en smule sand. Spray Burnaid på det skadede område for øjeblikkelig køling og smertelindring.

Kryobehandling (frysebehandling)
Efter kryo-/frysebehandling af vorter og lignende kan Burnaid bruges til at nedkøle og dæmpe betændelsesreaktion i huden. Gentag påføring efter behov.

Varianter

  • Burnaid Gel Spray - Kølende, vandopløselig hydrogel til førstehjælpsbehandling af mindre brandsår, insektbid, solforbrænding, m.m.
  • Burnaid Burnkit - Førstehjælpskit til lettere brandskade, indeholder poser med brandgelé, kompres og bandage
  • Burnaid Sunburn Gel Spray - Kølende spray med aloe vera og tea tree-olie, som lindrer solforbrænding

Køb produkter fra Burnaid hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi flere produkter fra Burnaid. Køb i dag - hurtigt og nemt!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.