Brug kondom og undgå klamydia!

Brug kondom og undgå klamydia!

Undersøgelser viser, at de fleste klamydiasmittede er mellem 18 og 25 år. Helt op mod 50.000 unge i denne aldersgruppe kan være smittet med den seksuelt overførbare sygdom. Og mange af dem er det uden at vide det, da klamydiainfektion hyppigt er symptomfri. Det høje tal indikerer blandt andet, at mange unge har samleje uden kondom og derfor bliver smittede med klamydia. 

Hvis du bruger kondom under samleje, er du effektivt beskyttet mod klamydia  
Klamydia-bakterier kan ikke trænge igennem gummi- og plastmaterialer, som de fleste kondomer er lavet af. Femidomet, kondomet til kvinder, beskytter også effektivt mod klamydia.  

Kondomer beskytter mod graviditet og sexsygdomme
Mange tænker først og fremmest på at beskytte sig mod graviditet, og bruger derfor kun p-piller. Men kondomet beskytter mod meget andet end graviditet. Bruger du kondom under samleje, kan du beskytte dig mod næsten alle kønssygdommene, og samtidig beskytte dig mod graviditet.

Brug kondom 14 dage efter, at du er påbegyndt behandling
Har du været til lægen og fået at vide, at du er smittet med klamydia, skal du bruge kondom 14 dage efter, at du er påbegyndt behandlingen – før er du ikke smittefri.

Kondomer en naturlig del af sexlegen
Kondomer kan indgå som en naturlig del af sexlegen. På den måde bliver det hele lidt sjovere. Vælger du de rigtige kondomer, er du ikke kun bedre beskyttet. Du kan også øge følsomheden og tirre fantasien og legen mest muligt. I kondomerier kan I udforske forskellige kondomer, før I udforsker jer selv.

Kilde: Sundhedsstyrelsen

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?