Boost kroppen med Superfoods

Skrevet af
Popæulære superfoods

Superfoods er en betegnelse for en gruppe af fødevarer som indeholder mange antioxidanter, vitaminer og mineraler. De har kvaliteter der kan forbedre enten velvære, den mentale eller fysiske præstation. Tilsammen giver de kroppen et særligt boost af energi og styrke.

Anvend superfoods i din daglige kost, vær opmærksom på at få lidt hver dag, så din krop hele tiden bliver boostet, med masser af kraft.
Der findes mange fødevarer der kan indgå under betegnelsen Superfoods, alle er unikke og har individuelle ernæringsmæssige kvaliteter, dette er blot et udpluk af favoritterne.

Se hele vores sortiment af superfoods lige her.

Gojibær

Det lille røde bær indeholder alle essentielle aminosyrer kroppen har brug for og mere C-vitamin end appelsiner, mere beta caroten end gulerødder og mere jern end spinat. Gojibar indeholder også de meget unikke polysaccharider. Den lille røde bær er også fuld af andre næringsstoffer; protein med 18 af 22 aminosyrer, 21 forskellige mineraler, herunder mangan, zink, jern, kobber, krom, magnesium, calcium, natrium, kalium og de fleste sporstoffer. De er altså fyldt op med gode vitaminer og mineraler som giver kroppen et energiboost samt booster immunforsvaret. Gojibær er fyldt med antioxidanter som beskytter kroppens celler mod aldring og sygdomme.

Smagen af gojiberries beskrives som let sødlig med et hint af syrlighed. Det kan siges at de smager som en krydsning mellem kirsebær og tranebær og har en konsistens når de er tørret som rosiner.

Mandler

Mandler indeholder magnesium og masser af E-vitamin som er gavnligt for immunforsvar, hjerte og blodtryk. Mandler er rige på fibre og proteiner, og giver derfor en god mæthedsfornemmelse.

Chiafrø

Det lille superfrø er en fantastisk kilde til at få de sunde omega 3 fedtsyrer, faktisk indeholder 2 spsk chiafrø mere omega 3 end en laksefilet og det indeholder mere kalium end flere glas mælk. Chiafrø er en god kilde til protein og fibre og absorberes og fordøjes hurtigt i kroppen. De små vidunderfrø kan også hjælpe med regulere elektrolytbalancen og holde kroppen hydreret.

Rødbede

Det siges rødbeden er rodfrugten der kan give dig superkræfter. Rødbede indeholder en lang række vitaminer og mineraler. Rødbede øger iltgennemstrømningen i kroppen, de er gode for fordøjelsen plus rødbede kan give dig et energiboost til træning, på grund af det høje indhold af Nitrit som forbedre musklernes ydeevne. Rødbede kan anvendes i alverdens opskrifter i både det varme, kold, salte og søde køkken.

Blåbær

Den lille blåbær kan vi ikke komme udenom når vi snakker superfoods. Blåbær har et meget højt indhold af antioxidanter, fibre og blandt andet C-vitamin som styrker dit immunforsvar.

Grønkål

Denne nærende grøntsag indeholder mange essentielle aminosyrer, et hav af forskellige vitaminer som K-vitamin, A vitamin m. fl.. Ydermere indeholder det mineraler samt en masse antioxidanter der bekæmper de frie radikaler.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.