Brita filter maxtra 2-pak - 1 stk.

Brita filter maxtra 2-pak - 1 stk.
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Brita
Varenummer: 19054

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Brita filter Maxtra+ 2-pak - 1 stk.

Brita filter Maxtra er populært til Brita-kanderne. Den unikke Maxtra-filtrering har +20 % forbedret kalkreduktion sammenlignet med den klassiske Brita-patron.

Brita filter Maxtra reducerer andre stoffer, som f.eks. klor, der påvirker smagen og lugten i vandet fra hanen, reducerer visse tungmetaller (som kobber og bly) sammen med visse pesticider. Organiske urenheder bliver også reduceret. Resultatet af brugen af Brita filter Maxtra er renere, klarere vand, der giver en god smag i varme og kolde drikke, lækkert mad, og med mindre kalkaflejringer i dine køkkenapparater.

Pakken indeholder 2 stk.

Brugsanvisning og anvendelse:

Nedsænk Maxtra+ filtret i vand inden det monteres i kanden. Når filtret er fyldt med vand, tages det op og monteres i tragten på kanden. Fyld herefter kanden med vand og lad det løbe igennem, gentag 2 gange og kassér vandet. Dette gøres for at skylle evt. løse kulpartikler ud af filtret. Partikler kan efterfølgende forekomme, men de er dog uskadelige, da det er naturmateriale.

Oprindelsesland: Tyskland
BPA free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.