If you care reusable paper towels - 12 stk

Innovative genbrugeligt køkkenrullepapir fra If You Care
Se alle produkter fra If you care
Varenummer: 33131

Innovative genbrugeligt køkkenrullepapir fra If You Care

If You Care har skabt disse innovative genbrugelige køkkenrullepapir. Papiret er lavet af en blanding af cellulose(70%) og non-GMO u-afbleget bomuld(30%). Denne koncentreret blanding af de naturstoffer gør papir ekstraordinært absorberende, de kan suge op til 16 gange deres egen vægt i vand. Køkkenrullepapiret absorbere grundigt og frigiver igen, med et enkelt vrid, de er slidstærke og går ikke i opløsning. Køkkenrullepapiret kan bruges i mindst en uge. 

En reusable rulle kan erstatte almindelig køkkenrulle og modsvarer 18 ruller i drift. En klud suger 16 x sin egen vægt og en klud kan bruges en uges tid dvs. en pakke modsvarer forbrug for 12 uger ved daglig brug. 

Svampekluden består af en blanding af cellulose, ikke-genmodificeret ubleget bomuld og mirabilit - et naturligt mineralsalt.
Under denne patenterede produktion, vaskes mirabilitet ud, hvorefter den resterende blanding (70% cellulose og 30% bomuld) bliver ekstremt porøs, og hermed ekstraordinært absorberende.

Oprindelsesland: USA
Indgår i kategorierne
Rengøring Husholdning Øvrig rengøring

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.