Vaskenødder - 1 kg

Vaskenødder - 1 kg
Vaskenødder - 1 kg
Vaskenødder - 1 kg
Se alle produkter fra Biosa
Varenummer: 8196

Vaskenødder - 1 kg

Vaskenødder er en naturlig del af vaskekulturen på det indiske subkontinent, hvor de rengør både tekstiler, smykker, genstande fra templerne og ædelmetaller.
Vaskenødder indeholder saponin, et stof med særlige vaskeegenskaber, velegnet til tøjvask og personlig hygiejne. Vaskenødder gør vasken dejlig blød og er drøje i brug. De er særligt skånsomme mod huden og derfor velegnede til småbørn og hudallergikere.

Brug af Biosa Vaskenødder:

  • Tøjvask – i stedet for det almindelige vaskemiddel lægges 3-5 nøddeskaller i bomuldsposen. Nødderne knuses i posen og posen kommes i vasketromlen sammen med tøjet. Derefter startes vaskemaskinen på almindelig vis. Vaskenødderne vasker kulørt og kogevask fra 30 til 95 grader og også kashmir, uld og silke. Ved vask op til 40 grader kan vaskenødderne genanvendes. Ved hvidvask kan en teske blegemiddel tilføres efter ønske. Duften er neutral. Hvis parfumering ønskes, kan der dryppes nogle dråber æterisk olie på bomuldssækken med vaskenødderne.
  • Vaskenøddeafkog – kog ca. 5 vaskenødder i en liter vand og lad det trække i 5 minutter. Kom afkoget i en flaske. Med dette afkog kan man bade, vaske hår, vaske op, vaske gulv, rengøre møbler, vaske bil. Ligeledes kan afkoget sprøjtes på planter for at bekæmpe skadedyr (f. eks. bladlus) uden at planten eller miljøet belastes.

    Der er mange gode grunde til at vaske med Biosa vaskenødder:
  • De er miljøvenlige
  • De er hudvenlige
  • De gør vasken dejlig blød
  • De er drøje i brug

Biosa Vaskenødder kan genanvendes op til 3 gange og til sidst komposteres. Forhandles i 1 kg stofposer.

Indgår i kategorierne
Vaskenødder / Sæbebær

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.