Beurer LB88 luftbefugter

Beurer LB88 luftbefugter, undgå tørre slimhinder
Beurer LB88 luftbefugter, undgå tørre slimhinder
Beurer LB88 luftbefugter
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 36842

Produktbeskrivelse

Skab den rette luftfugtighed i hjemmet med Beurer LB88, og undgå tørre og irriterede slimhinder

Med denne luftbefugter fra Beurer kan du opnå den rette luftfugtighed og undgå gener, forbundet med en for lav luftfugtighed. Hvad kan der ske, når vi opholder os i rum med for lav luftfugtighed?

  • Slimhinderne kan udtørre
  • Dine læber kan udtørre og sprække
  • Øjnene kan blive irriteret
  • Du bliver let udmattet, træt og får svært ved at koncentrere dig
  • Infektioner og luftvejssygdomme er mere tilbøjelige til at forekomme

Oplever du disse gener, kan det tyde på at luftfugtigheden, i de rum du opholder dig meget i, er meget lav eller for lav.

Dual-teknologi sørger for hurtig og hygiejnisk befugtning

LB 88 har dual-teknologi, som betyder at den befugter luften på to måder: Gennem ultralydsforstøvning og gennem varmtvandsfordampning. Gennem varmtvandsfordampning bliver vandet varmet op inden det forlader luftbefugteren i små, mikroskopiske dråber. Denne fordampningsmetode er ekstra hygiejnisk, da bakterier samt dårlige lugte i vandet, bliver slået ihjel. Ultralydsforstøvning er en effektiv forstøvningsmetode som sikrer et højt befugtningsniveau pr. time. LB 88 kan befugte luften med 550 ml i timen.

Vandbeholderen kan rumme 6 liter vand, og luftbefugteren kan bruges i rum helt op til 48 m2. Luftbefugteren slukker automatisk, når der ikke er mere vand i beholderen. Det simple kontrolpanel er let at navigere i, og befugtningshastigheden er trinløs justerbar. Luftbefugteren er sikret mod overophedning.

Der medfølger 15 anti-kalkpuder, som er ideelle at bruge hvis du bor i et område med meget hårdt vand. Disse kalkpuder modvirker at luftbefugteren tilkalker. Der medfølger også 15 aromapuder - disse kan du bruge, hvis du vil have en mild duft i rummet. Dryp et par dråber vandopløselig aromaolie på puden og læg puden i luftbefugteren, som anvist i manualen. Aromapuderne må kun bruges med vandopløselige aromaolie. Aromaolie medfølger ikke, men du kan finde din yndlingsaromaolie fra Beurer her!

OBS: Der må IKKE bruges æteriske olier! 

Der medfølger også en børste til rengøring af ultralydsmembranen.

Garanti og vejledning på Beurer LB 88:

Når du køber dine Beurer produkter hos Med24.dk, sikrer du dig altid minimum 2 års garanti samt dansk brugsanvisning. På dette apparat får du hele 3 års garanti.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.