Beurer HM 55 Termometer og hygrometer

Beurer HM 55 Termometer og hygrometer
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 36863

Beurer HM 55 Termometer og hygrometer gør det nemt at holde øje med indeklimaet

Hold øje med dit indeklima med dette diskrete termo- og hygrometer fra Beurer. HM 55 viser temperaturen og luftfugtigheden i realtid og giver dig et hurtigt overblik over kvaliteten af dit indeklima med rød/grøn indikator.

  • Blinker HM 55 rød betyder det, at indeklimaet er uden for de valgte grænseværdier
  • Blinker HM 55 grøn betyder det, at indeklimaet er inden for de valgte grænseværdier

Med sin lille størrelse på kan HM 55 placeres hvor som helst. HM 55 måler nemlig kun 76 mm i højden og 32 mm i bredden. Det lille termo- og hygrometer viser også klokkeslættet.

Få det hele med – download Beurer FreshRoom appen

HM 55 har Bluetooth og fungerer sammen med den gratis app ”Beurer FreshRoom”, som både kan downloades til iPhone og Android. I appen kan du få den fulde historik over dit indeklima og selv indstille dine grænseværdier: max. og min. for temperatur samt luftfugtighed. Så vil du få en påmindelse, hvis din temperatur eller luftfugtighed falder uden for din indstillede grænse. Med flere HM 55’er kan du overvåge mere end ét sted i huset. Inde i appen, kan du forbinde flere og navngive dem, efter det rum de står i. På den måde har du nemt og hurtigt overblik over temperaturen og luftfugtigheden i de forskellige rum. Beurer FreshRoom er kompatibel med iOS 10.0 og nyere samt Android 5.0 og nyere.

Med det fulde overblik ved du, hvornår du skal reagere

Med et konstant overblik over indeklimaet, kan du selv tage sagen i egen hånd, hvis den er gal. Er luftfugtigheden i dit hjem for lav, kan det have en række negative konsekvenser både for os, vores kæledyr, møbler m.v. En af konsekvenserne ved at opholde sig i rum med for lav luftfugtighed er bl.a. hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Er luftfugtigheden for lav, kan du med fordel bruge en luftbefugter til at opnå den rette luftfugtighed. 

Indgår i kategorierne
Øvrige til hjemmet

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.