Biosa Garden Bag-in-Box - 3 ltr

Biosa Garden Bag-in-Box - 3 ltr
Se alle produkter fra Biosa
Varenummer: 14316
Biosa Garden Bag-in-Box - 3 ltr

Biosa Garden – til den giftfrie have. Biosa Garden er et flydende haveprodukt med en GMO-fri, økologisk urteblanding og naturligt forekommende, GMO-frie mikroorganismer. Biosa Garden øger populationen af mikroorganismer i jorden og dermed også aktiviteten og hastigheden, hvormed det organiske materiale bliver nedbrudt og næring frigivet. Forsøg har vist, at Biosa Garden bidrager til en øget mikrobiel diversitet samt øget vækst og udbytte af de dyrkede planter. Biosa Garden kan anvendes både på jord, på planterne og på komposten. Mikroorganismerne i Biosa Garden er tilladt til fødevareproduktion og kan derfor uden betænkeligheder vandes/sprøjtes/forstøves direkte på frugt og grøntsager.
 
Biosa Garden øger aktiviteten af jordforbedrende bakterier øger omsætningen af organisk materiale optimerer næringsstofforsyningen
forbedrer jordstrukturen fysisk, kemisk og biologisk bidrager til et stærkt og sundt rodnet styrker plantens sundhed sikrer bedre spireevne.
Indgår i kategorierne
Haven
Ø-mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?