Sov igennem uden gråd for 1-6 årige - bog

Sov igennem uden gråd for 1-6 årige - bog
Se alle produkter fra Forlaget Aronsen
Varenummer: 10822
Sov igennem uden gråd for 1-6 årige

Kan jeres barn heller ikke sove?
I står ikke alene med det problem. Stort set alle forældre oplever at deres børn ikke kan eller vil sove. Det er altså helt almindeligt, men det bliver det bestemt ikke mindre hårdt af! Det kan være utroligt opslidende at have et barn der ikke sover, men hjælpen er lige her.

Sov igennem uden gråd for 1-6-årigeer fuld af praktiske råd om børns søvn. Her finder I reelle løsningsforslag til ethvert tænkeligt søvnproblem. Fra helt grundlæggende viden om hvor meget søvn et barn bør have, til specifikke råd rettet mod børn med særlige behov. Bogen dækker blandt andet hyppige børnesygdomme, ernæring, medicin, søvnangst, mareridt, amning og helt almindelig stædighed.

Elizabeth Pantley er selv mor til fire, og blev verdensberømt for sin bog Sov igennem uden gråd, der handler om spædbørn, og som denne bog er en opfølger til. Pantleys bøger udgives i 30 lande og er solgt i mere end 700.000 eksemplarer, verden over.
Indgår i kategorierne
Bøger Øvrige

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?