Håndbog for insulbehandlede diabetikere

Håndbog for insulbehandlede diabetikere
Se alle produkter fra Mediq Denmark
Varenummer: 12134
Håndbog for insulbehandlede diabetikere

Dette er en håndbog for insulinbehandlede diabetikere med bidrag af tyve anerkendte diabeteseksperter. Bogen indeholder grundig information om sygdommen, og indeholder den nyeste viden og forskning inden for diabetes.

I et letforståeligt sprog guides læseren rundt i det store område, diabetes dækker, og bogen er med til at give den viden, der er nødvendig for, at man som diabetiker er i stand til at forstå og kontrollere sin sygdom bedst muligt.

Bogen beskæftiger sig med alle emner omkring diabetes.
Af titler på bogens mange kapitler kan nævnes: Sådan opstår diabetes, diabetes og graviditet, komplikationer til diabetes, måling af blodsukker, insulinbehandling, mad og motion, seksuelle komplikationer og egenomsorg. De enkelte kapitler fremstår selvstændigt og kan læses uafhængigt af hinanden. Fremstillingen er suppleret med faktabokse med kvikfakta, gode råd og oversigtsskemaer.

Bogen er delt i tre afsnit.
Første afsnit dækker hele diabetesområdet, fortalt i et let forståeligt sprog og med mange illustrationer. Til de læsere, som gerne vil fordybe sig lidt mere i stoffet, går bogens andet afsnit dybere ned i nogle af stofområderne. Bogen afsluttes med en omfattende leksikondel, hvor omkring 300 ord med relation til diabetes er udførligt forklaret.

Håndbogen er et godt redskab for især type 1 (insulinkrævende diabetes) diabetikere, men også for deres pårørende og venner, som ofte har svært ved at sætte sig ind i denne komplicerede sygdom.

Uddrag af indhold
Afsnit 1:
Sådan opstår diabetes. Medicin til regulering af blodsukker, blodtryk og kolesterol. Insulinbehandling. Mad og motion. Måling af blodsukker. Egenomsorg. Diabetes og graviditet. Diabetes og fødder. Komplikationer til diabetes. Det siger loven.
Afsnit 2:
Sådan opstår diabetes. Insulinbehandling. Komplikationer til diabetes. Ordliste.

Udgiver:
Diabetesforeningen
Redaktion: Ulla Lendal, Sten Madsbad og Peter Bork-Johansen.
Sideantal: 279 sider, mål: 17 x 24 cm.

Indgår i kategorierne
  1. Husholdning
  2. Bøger

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?