Bog: Mad uden mælk

Bog: Mad uden mælk
Se alle produkter fra Signe Lykke
Varenummer: 12617
Bog: Mad uden mælk

-Mad uden mælk- er en kogebog, som henvender sig til alle, der ønsker sig en hverdag uden mælkeprodukter og til personer der lider af laktoseintolerance. Bogens opskrifter er sunde og lette at lave. Og vigtigst af alt – de smager præcis, som de skal. Alle opskrifterne kan desuden laves med ingredienser, der kan findes i de fleste dagligvarebutikker.

Bogens forfatter Signe Lykke Skonnord er foruden lægemiddelskonsulent også uddannet ernærings- og husholdningsøkonom. Det er dén viden, hun har kombineret med sin egen passion for sund og velsmagende mad. Bogen indeholder alternative bud på lækre, mælkefri opskrifter på alt fra moussaka til muffins, ris a l`amande og pizza.
Bogen henvender sig dog ikke udelukkende til mennesker, som ønsker en hverdag helt uden mælk. Den kan også med fordel anvendes som almindelig sund kogebog, hvor mælk tilsættes eller udelades efter smag og behag. Det er først og fremmest den sunde, velsmagende mad, der er i fokus.

Indgår i kategorierne
  1. Husholdning
  2. Bøger

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?