5:2 Kuren - bog

5:2 Kuren - bog
Se alle produkter fra Politikens Forlag
Varenummer: 11450
5:2 Kuren - bog

Er det muligt at spise godt det meste af tiden og samtidig blive både tyndere og sundere? Det enkle svar er ja!

5:2 kuren er en helt ny revolutionerende måde at spise på, der gør brug af let faste. Fem dage om ugen spiser du helt, som du plejer. De sidste to dage (og du bestemmer selv hvilke) spiser du kun 500-600 kalorier om dagen.  

Denne moderate måde at faste på er en ny, videnskabeligt baseret, meget enkel spisetrend, som med dokumenteret effekt giver vægttab og et sundere helbred, og som i tilgift har en livsforlængende effekt, hvis man integrerer den i sit liv og ikke bare bruger den som en hurtig kur.

Forfatterne til bogen, der har stor international succes og bl.a. ligger nr. 1 på Amazons bestsellerliste, er Michael Mosley, britisk læge og videnskabsjournalist, samt den engelske journalist Mimi Spencer. Det var en oprindeligt BBC-dokumentar om emnet, hvor Michael Mosley brugte sig selv som prøveklud, der satte han på sporet af 5:2 princippet, hvor man ikke bare kan faste sig fra symptomer som diabetes 2 og for højt kolesterol, men også taber i vægt og skærper hjernen.

Her fortæller Mosley og Spencer, hvorfor det kun er nødvendigt at faste to dage om ugen for at opnå den ønskede effekt. Hvad videnskaben siger om, hvorfor det ikke er farligt at faste på denne måde. Hvordan man let passer faste ind i et travlt liv. Hvordan man håndterer sulten. Og hvor meget mad man faktisk får for 500 kalorier, hvis man tænker sig om.

I bogen får du:

  • Praktiske tip til at komme i gang
  • 40 konkrete forslag til nemme og hurtige måltider på 500 og 600 kalorier
  • En kalorietæller, der gør det nemt at faste de to dage om ugen
  • Andre folks beretninger om, hvordan det er at spise efter 5:2 princippet
  • De videnskabelige resultater, der ligger til grund for diæten
Om forfatterne
Dr. Michael Mosley, 55 år, har været fast tilknyttet BBC i mange år som videnskabs-journalist. Flere gange prisbelønnet for sit arbejde. Mimi Spencer, har skrevet om mode, mad og sundhed i over 20 år i Vogue, The Observer, London Evening Standard mv. Ekspert på mad, og som kvinde i 40’erne er der ikke den kur, hun ikke selv har prøvet. Har ligesom Mosley selv oplevet de gode erfaringer med 5:2 kuren på egen krop og står bag bogens konkrete anvisninger på, hvordan man på en lempelig og sikker måde tager faste-livsstilen til sig.
Indgår i kategorierne
  1. Husholdning
  2. Bøger

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?