Boba & Beco slynger og bæreseler

2 Produkt(er)

I 2016 slog Boba og Beco pjalterne sammen og repræsenterer i dag et bredt pallet af seler og vikler. Alle er ergonomisk korrekte og giver perfekt støtte til både baby og forældre. Dette er en hjertesag for dem og firmaet bruger meget tid på at udbrede viden om de mange fordele ved at bære sit barn i sele eller vikle.

Boba blev stiftet i 2007 af Robert og Elisabeth. 
De startede firmaet mens de rejse verden rundt med rygsæk og et meget stramt budget. Undervejs skabet de Bobas første produkt nemlig Boba wrap. De indså hurtigt at de havde fat i noget og eventyret tog fart. Emails blev besvaret fra toppen af et bjerg, på ryggen af en kamel eller fra en hængekøje. De arbejdede om aften og natten når børnene sov og langsom voksede Boba. På et tidspunkt blev arbejdspresset for stort og familien tog tilbage til USA og slog sig ned i byen Boulder. Her bor de stadig. I dag har parret 5 skønne børn. Deres ældste datter har allerede designet sin første Boba bæresele, så Boba må i den grad siges at være et ægte familie firma. 

Beco er startet af Gabby Caperon. 
Hun kom fra Prag til USA i 2002 med 500 dollars på lommen. Hun fik ideen til at lave bæreseler og hurtigt fik hun stort succes og Beco er i dag kendt og elsket i det meste af verden. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.