BM Hudpleje

BM Hudpleje

Nyt liv til din hud
En glat, frisk og sund hud. Det er slet ikke uopnåeligt. BM Hudpleje / CosmeCeuticals har udviklet en hudplejeserie, der består af 3 regenerative produkter. Alle produkter indeholder det aktive stof Sucrose Octasulfate, der genopbygger og styrker huden. Læs mere i artiklen "Nyt liv til din hud" og "BM CosmeCuticals er her og nu pleje".

Mirakuløs molekyle
Hemmeligheden i BM CosmeCeuticals er et lille molekyle med navnet Sucrose Octasulfate. Det virksomme molekyle trænger dybt ned i huden og stimulerer hudcellerne og giver en anti-rynke effekt. Resultatet er en mere glat hud. Sund og modstandsdygtig. Molekylets særlige egenskaber blev opdaget i 1980’erne. Læs mere i artiklen Mirakuløs molekyle.

Dokumenterede virkninger
Der er foretaget en række forskellige videnskabelige undersøgelser – både herhjemme og i udlandet. Undersøgelserne kaster lys over virkninger ved regelmæssig brug af BM CosmeCeuticals. Mange kvinder oplever en glattere, sundere og mere fast hud. Læs mere om de dokumentere virkninger af BM hudpleje.

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.