Björn Axén

Bjorn Axen
17 Produkt(er)

Björn Axén - Svensk hårpleje af den absolut bedste kvalitet

Björn Axén er et brand i topklasse, som fremstiller luksuriøse plejeprodukter til alle hårtyper- og problematikker - særligt egnet til nordisk hår. 

Det svenske brand blev stiftet i 1963 af manden med samme navn, som i starten af sin karriere hurtigt fik succes med de fantastiske hårprodukter, der blev produceret og lanceret i frisørsaloner landet over. Efter hans pludselige død i 1993 overtog hans tidligere lærling og en dygtig kollega brandet, og arbejdede de følgende år hårdt på at etablere det brand, vi i dag kender som Björn Axén. 

Kvalitet og service i fokus - nordens bedste!

Björn Axén har altid været et brand, der havde stort fokus på både kvalitetsingredienser og effektivitet, således at de færdige produkter blev bedst mulige, så forbrugeren altid var tilfreds. Denne tilfredshed og service lagde Björn Axén også stor vægt på, og har altid været i konstant dialog med deres kunder, så produkterne konsekvent kunne udvikles og forbedres, og kunderne kunne få, hvad de efterspurgte. 

De samme gør sig gældende i dag, hvor Björn Axén altid er i konstant udvikling, på vejen til at opnå perfekte hårplejeprodukter, hvis innovative formularer altid bliver bedre, mere skånsomme og mere bæredygtige. Produkterne udvikles i Sverige af utroligt kompetente folk inden for hårpleje, og udvikles altid i forhold til forbrugerens behov. 

Björn Axén er et det førende brand inden for hårpleje i Skandinavien, og er sågar den kongelige leverandør af hårpleje til den svenske kongefamilie. 

Naturlige formularer og bæredygtig emballage

Fordi Björn Axén følger tidens tendenser og hele tiden bestræber sig på at blive bedre, arbejder de selvfølgelig også på at skabe flere naturlige, bæredygtige og økologiske produkter, for at skåne vores alle sammens natur samt være mere skånsom mod dit hår. 

Blandt andet har brandet lanceret en Organic serie, som består af produkter baseret næsten udelukkende på naturlige ingredienser, hvoraf en stor del er af økologisk oprindelse. Sortimentets produkter er alle dermatologisk testede, indeholdt i klimakompenseret emballage, og har veganske formularer. Serien har fokus på menneske og miljø, således at du opnår samme gode effekt som med de øvrige produkter, uden at sætte et unødvendigt stort klimaaftryk. 

Udover at arbejde hen imod en mere bæredygtig produktion og udvikling af produkter, støtter Björn Axén diverse hjælpeorganisationer, som deler deres værdier omkring medmenneskelighed og frihed. 

Udforsk vores sortiment af de prisvindende hårplejeprodukter til gode priser fra Björn Axén - "from Sweden, with care".

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.