Biosym Magnesium

Biosym Magnesium vedligeholder dine knogler, tænder og muskler

Vidste du, at magnesium er det fjerde mest almindelige stof i kroppen? Vores krop skal bruge magnesium til at sørge for, at vores knogler og tænder forbliver stærke og sunde. Derudover spiller magnesium en afgørende rolle for, at vores muskler fungerer, som de skal. Biosym magnesium er et kosttilskud med effektive magnesiumkilder. Magnesium indtages ofte af sportsudøvere og personer med uro, muskelkramper og træthed i benene. Derudover ses det jævnligt, at nogle benytter magnesium for at opnå en bedre søvn. 

Biosym Magnesium +300 og OsteoRemin Forte

I vores udvalg af Biosym finder du to forskellige varianter af kosttilskud med magnesium.

Biosym Magnesium 300+ er et kapselprodukt med 300 mg magnesium i hver kapsel. Produktet indeholder to effektive magnesiumkilder: magnesiumpidolat og magnesiumoxid, der begge er letoptagelige. Magnesiumpidolat er en af de nyeste, organiske kilder til magnesium og er et aktivt stof, som optages hurtigt i kroppen. Magnesiumoxid er en populær kilde til magnesium, da kroppens celler og væv profiterer effektivt af dette stof. Biosym Magnesium +300 kommer i to størrelser: 180 eller 60 kapsler.

Biosym OsteoRemin Forte er et sammensat produkt, der indeholder calcium, magnesium, D3-vitamin og K2-vitamin. Produktets indhold af calcium er algebaseret og stammer fra algen Algas Calcareas, der hentes i Sydamerika. Algen er økologisk certificeret i USA. Calcium bidrager ligesom magnesium til sunde knogler og tænder. Begge mineraler arbejder desuden sammen med D3-vitamin, hvis primære opgave er at sikre en normal optagelse og udnyttelse af calcium. K2-vitamin sørger for, at kroppens calcium lagres korrekt i vores knogler. Biosym OsteoRemin Forte er registreret hos The Vegetarian Society i England og er derfor velegnet til vegetarer. Du kan vælge mellem 180 eller 90 kapsler. 

Hvad bidrager magnesium til?

 • Normal muskelfunktion – også hjertemusklen
 • Normal celledeling og nervefunktion
 • Vedligeholdelse af knogler og tænder
 • Normalt energistofskifte
 • Elektrolytbalancen
 • Normal proteinsyntese (dannelse af proteiner ud fra aminosyrer)

Hvilke fødevarer er rige på magnesium?

Magnesium findes i mange forskellige fødevarer, men nedenstående fødevarer er særligt rige på magnesium:

 • Kornprodukter – havre, byg, boghvede og quinoa
 • Mælk
 • Bladgrønt – spinat, grønkål, sortkål og rucola
 • Kerner, frø og nødder – mandler, cashewnødder, hørfrø, chiafrø og græskarkerner
 • Frugt – banan og avocado
 • Kaffe og kakao

Hos Med24.dk finder du mere end 18.000 varer inden for hudpleje, kosttilskud, medicin og medicare. Vi har altid attraktive priser og leverer dine varer fra dag til dig. Du kan desuden altid opnå gratis fragt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.