Bio Beauté Ansigtsskrub

Undgå uren hud med Bio Beauté Ansigtsskrub

En ansigtsskrub er et af de bedste midler til at fjerne de døde hudceller, der ikke forsvinder under vask, og rense porrerne, således du kan forebygge en uren og plaget hud. Bio Beauté by NUXE Ansigtsskrub er endog en helt naturlig og plejende skrub, der går ind og renser samt afhjælper huden helt i dybden. 

Luksuriøs pleje fra Bio Beauté

Med Bio Beauté by NUXE går du aldrig galt i byen – brandet og serien stiller nemlig høje krav til kvalitet samt effektivitet og er derfor bevidst om de sundeste valg for dig og miljøet. Deres ansigtsskrub er blandt andet udvundet af de fineste og reneste aktive ingredienser, som arbejder naturligt sammen med din hud - og så henvender de sig til alle hudtyper!

NUXE har herfor sikret at kunne afhjælpe enhver krop og sjæl i sin helt eksklusive Bio Beauté hudplejeserie

Bio Beauté Ansigtsskrub og Exfoliating Gel

Mange foretrækker ansigtsskrub til fjernelse af døde hudceller, men er det ikke lige sagen, så er den eksfolierende gel fra Bio Beauté mindst lige så fantastisk og virkningsfuld.

Ansigtsskrubben med røde bær fra Bio Beauté har en super lækker konsistens og indeholder bl.a. røde bær, som har et højt indhold af antioxidanter og vitaminer, der er nyttige for opretholdensen af en sund og velplejet hud. Skrubben efterlader huden ren, blød og glat og kan anvendes trygt til enhver type af hud.

Bio Beauté Anti Pollution Gentle Exfoliating Gel går ligesom skrubben ind og plejer samt renser huden helt i dybden. Gelens eksfolierende egenskaber udjævner huden og efterlader den blød og med en flot glød. Den minimerer sågar tegn på aldring, hvilket mange finder til stor glæde både på kort og på lang sigt. 

Et lille tip:

Efter at have anvendt en scrub vil huden have stor glæde af en lækker natcreme eller dagcreme, som kan hjælpe med at danne et beskyttende lag mod udefrakommende stoffer - herpå undgår du urenheder yderligere.  

Køb Bio Beauté Ansigtsscrub hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde den naturlige og effektive Bio Beauté ansigtsskrub samt gel fra det anerkendte kvalitetsbrand NUXE. På vores side findes disse altid til gode tilbud eller skarpe priser. Ydermere kan du til enhver tid opnå gratis fragt samt vælge dag til dag levering. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.