Bio Beauté Ansigtsmaske

Bio Beauté Ansigtsmaske - Ren selvforkælelse og effektiv pleje

Vi kan alle have behov for at læne os tilbage og nyde lidt selvforkælelse, uanset hvilken dag på ugen vi befinder os i. Med Bio-Beauté by NUXE-ansigtsmasker er det dog ikke just en beroligende treat af selvforkælelse, du begiver dig ud i – det er også en effektiv, naturlig og skånsom pleje af din hud.  

Helt eksklusivt

Bio-Beauté by NUXE har udviklet sine ansigtsmasker ud fra rene, økologiske og naturlige råvarer. De har nøjsomt udplukket de mest nyttige, nærende og aktive ingredienser i planterne, som efterfølgende er blevet sammensat i en helt eksklusiv formel, der kan afhjælpe selv enhver hudtype!

Med ansigtsmaskerne fra Bio Beauté opnår din hud herfor sin optimale glød og udstråling - den renses, urenheder fjernes og huden efterlades klar, fugtet og fin på en helt naturlig vis. For en sund og ekstra strålende hud anbefales NUXE's natecreme eller dagcreme, der bl.a. afhjælper huden mod udefrakommende forureninger samt fugtes og plejes huden nænsomt.  

Hvilken ansigtsmaske fra Bio Beauté fanger din opmærksomhed?

Bio Beauté Express Mattifying Rebalancing Mask er en helt fantastisk lermaske, som er med til at vedligeholde hudens balance helt uden at efterlade huden tør. Masken hjælper mod olieret og skinnende hud, og så fjerner den bakterier samt toksiner. Det helt fornemme ved ler masken er dens evne til at stramme porerne og derved mindske muligheden for at bakterier kan skabe grobund for diverse urenheder.

Mange har forelsket sig i Bio Beauté Vitaminrig Detox Maske som med sit indhold af vigtige vitaminer, udrenser samt afgifter huden og efterlader den både blød, strålende og glat. Masken er bestående af 99,3% naturlige ingredienser og er helt uden parabener! Derudover er den beriget med velduftende essenser af appelsin, citrus og mandarin og en honning-lignende konsistens, der gør det nemt at fordele masken i ansigtet.

Men mange er derimod også helt forført af Nuxe Bio Beauté Clementine Fugtmaske som indeholder en formel, der giver masken en forfriskende duft, og tilfører fugt til huden hele dagen lang. Cremen føles let og lækker på huden. Derudover aktiverer den huden og efterlader den silkeblød.  

Køb din Bio Beauté Ansigtsmaske hos Med24.dk

Vi tilbyder de virkningsfulde og lækre ansigtsmasker fra Bio-Beauté by NUXE til mindst lige så lækre og eksklusive priser samt tilbud. Såfremt du ønsker at modtage dit produkt allerede i morgen, så tilbyder vi dag til dag levering! Se desuden resten af sortimentet fra Bio-Beauté her

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.