Bio Beauté

Bio Beauté by Nuxe

Naturlig og økologisk hudpleje fra Bio Beauté

En krop i balance, ren samvittighed og velvære er alt sammen noget, NUXE sørger for at kombinere i en symbiose mellem dig og deres naturlige og helt eksklusive hudplejeserie Bio-Beauté, der byder på et spændende udvalg af ansigts- og kropspleje.

Bio-Beauté by NUXE er et økologisk og kvalitetsbevidst brand, der producerer hudpleje fyldt med nogle af de mest fantastiske og naturlige ingredienser, der er udvundet af friske råvarers aktive, plejende og sunde dele.

Bio-Beauté produkters virkning er derfor hverken forårsaget af skadelige stoffer som kunstige farvestoffer eller parabener. Det hele kommer sig af, at naturen, din sundhed og velvære altid kommer i første række hos Bio Beauté by NUXE 

Bio Beauté by Nuxe

Bio Beauté by NUXE er et underbrand til et af de mest populære og anerkendte brands indenfor hudpleje, NUXE. Bio Beauté er udviklet af Aliza Jabès, der selv er vokset op i hjertet af naturen, hvilket har givet hende en passion for naturen samt en kærlighed for hvorledes, den kan skabe velvære for vores krop og sjæl. 

Hun har ladet alle disse kilder for inspiration afspejle i netop denne serie, for at dele naturens helt fænomenale og afhjælpende side med folk hele verden over.

Men det er desuden også mange års erfaring, specialisering og viden indenfor naturlige plejeprodukter, der har lagt til grund for udviklingen af Bio Beauté by NUXE, der herfor er baseret på nogle af de mest rene, nærende og kraftfulde ingredienser naturen har at byde på. 

Luksuriøs, organisk og økologisk pleje

Filosofien bag Bio Beauté er at give huden de absolut bedste forudsætninger for at forblive sund uden brug af unødvendige og skadelige virkemidler. Med Bio-Beauté by NUXE tager du således ansvar for din egen sundhed ved brug af aktive ingredienser, der ikke bryder med kroppens naturlige processer.

Serien er udviklet til at varetage et hav af forskellige hudmæssige udfordringer - alt fra sart hud til skadet, tør, kombineret og normal hud bl.a. med en formel, der indeholder frugtekstrakt, som har en hel del gavnlige virkninger på huden. Serien henvender sig desuden til hele familien, og du kan derfor trygt og sikkert tage hånd om dem du har kær med disse produkter, som har et minimum på 95% vidunderlige organiske ingredienser.

Bio Beauté creme m.m. forkæler sågar huden med masser af vitaminer, mineraler og antioxidanter!  

Bio Beauté’s krav til kvalitet

For Bio-Beauté er høj kvalitet og garanti for effektivitet et vigtigt punkt på dagsordenen. Det er nemlig betydningsfuldt for NUXE, at alt fra deres cremer og cleansing water til lip balm og body lotion afspejler velvære og luksus, samt at deres ønske om at skabe naturlige og så vidt mulig bæredygtige produkter indfries.

Hele seriens filosofi er da også bygget op omkring 5 vigtige punkter, som er tilpasset kosmetikkens verden og deres hensynsfulde tankegang i forhold til dig og miljøet.

1) Naturen er en kreativ og effektiv ressource.

2) Vigtigt er: innovation via forskning af nyttige ingredienser og erhvervelse af patenter fra eget laboratorie.

3) Evaluering inden udsendelse til forbrugerne, strikse og dermatologiske overvågede tests, der sikrer produktets virkning og kvalitet holder, hvad det lover, skal altid fremgå.  

4) Tilgængeligheden er vigtigt. Luksuriøse produkter til rimelige priser er derfor målet, for at så mange som muligt kan få glæde af plejen.

5) I alle produkter skal der fremgå: sanseoplevelser gennem lækre teksturer, skønne dufte og langsigtede effekter baseret på sundt og naturligt indhold. 

Favoritterne

Vores kunder har især fået øje for disse Bio-Beauté by NUXE produkter:

Bio Beauté Øjencreme, der bl.a. har en anti-age og beskyttende egenskab, der fjerner og forebygger rynker og fine linjer omkring øjnene.

Bio Beaute Face cream high nutrition, som kan anvendes til selv den mest sarte hud. Denne ansigtscreme fra Bio Beauté nærer og beroliger huden. 

Bio Beauté Toning & Moisturising Shower Oil. Oliens aktive ingredienser renser, fugter og toner huden i badet og består af en række af delikate dufte.

Søger du en skånsom og styrkende pleje indenfor et af verdens mest anerkendte brands? Så er Bio-Beauté by NUXE med deres aktive, banebrydende og naturlige krops- og ansigtspleje en helt unik mulighed for dig og din familie. Hos Med24.dk finder du et sortiment af de eksklusive produkter fra Bio Beauté blandt lækre priser og super gode tilbud.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.