Beurer Varmepuder og tæpper

Hold dig varm gennem vinteren med et stort, blødt varmetæppe, fald i søvn i en dejlig varm seng med en sengevarmer, lindre muskelsmerter med en varmepude i blødt og åndbart fleece eller varm de kolde fødder godt igennem med en fodvarmer. Du finder alle produkterne fra mærket Beurer. 

Elektriske varmepuder til ethvert behov

De elektriske varmepuder har efterhånden udfaset de gammeldags varmedunke og kirsebærstenspuder, som man varmer i mikrobølgeovnen. Måske er det fordi at den elektriske varmepude ikke taber varmen, lige meget hvor meget tid der går, eller måske fordi de er lidt større og dermed kan dække et større område. 

Varmepuderne fra Beurer er superbløde og giver en god og behagelig varme. De er gode til at lindre lokale smerter, såsom muskelømhed. En varmepude på maven er også rigtig god mod menstruationskramper. Størstedelen af Beurers varmepuder er udført i materialer, som er certificeret Øko-Tex Standard 100. 

Varmepude - Til lænd og mave

Er den tit gal med lænden? Så kan du have fordel af at bruge Beurer HK 49 varmepuden til lænden/maven. Varmepuden måler 69 x 28 cm og giver varme til hele lænden. Det brede elastikbælte har velcrolukning. Du kan også dreje varmepuden 180° rundt om livet og bruge den til maven.

Allround varmepude - Til hele kroppen

Den testvindende Beurer varmepude HK 42 COMFORT er en supergod allround varmepude, som kan bruges mange steder på kroppen. Varmepuden måler 33 x 44 cm og kan dermed dække et stort areal af kroppen – fx maven, benene eller ryggen. Varmepuden er udført i blødt, åndbart fleece og er mærket Øko-Tex standard 100. 

Varmeplaid - Til hygge i sofaen

Somme tider er det bare ikke nok at skrue et nøk op på termostaterne derhjemme, når man går og fryser. Pak de kolde lemmer ind det blødeste Beurer fleece varmeplaid HD 75 med patenteret temperaturregulering.

Varmeplaiden har 6 temperaturindstillinger og måler 180 x 130 cm så der er rig mulighed for at børnene også kan kravle med under og få varmen. Den patenterede temperaturregulering sikrer en behagelig og jævn fordeling af varmen i tæppet. Varmetæppet er udført i superblødt, åndbart fleece og er Øko-Tex Standard 100 certificeret. 

Sengevarmere - Holder din seng lun imens soveværelset er køligt

Med en sengevarmer fra Beurer skal du aldrig bekymre dig om at lægge dig til at sove i en kold seng! En sengevarmer er superpraktisk, hvis du gerne vil kravle til køjs i en varm seng uden at skulle til at skrue på termostaterne. Den optimale rumtemperatur, når man skal sove, er mellem 16-22°C. Så ønsker du at holde dit soveværelse køligt ved sengetid, men vil gerne finde ro i kroppen, når du lægger dig til at sove, er en sengevarmer noget for dig. 

Beurer sengevarmeren UB 90 er ideel til dig, med kolde fødder, da sengevarmeren har to varmezoner – til kroppen og til fødderne. Dermed kan du have fod-zonen skruet ekstra op uden at have den samme varme til resten af kroppen. Du kan også lade være med at tænde for varmen i krop-zonen og kun have fod-zonen tændt. 

Fodvarmer - Blød og lækker med Shiatsumassage

Om vinteren er mange af os opmærksomme på, at holde fødderne varme, så vi ikke bliver kolde og dermed gør kroppen mere modtagelig over for vira. Vi kan holde fødderne varme med uldsokker, varme støvler og isolerende skoindlæg. Men når man kommer hjem efter en hel dag med indelukkede fødder, har man mest af alt bare lyst til at smide sokkerne. 

Med en fodvarmer fra Beurer kan du give dine fødder et ekstra skud varme uden at pakke dem ind i flere lag. Stik fødderne ned i en blød fodvarmer og nyd varmen og den afslappende massage, der er med til at sætte gang i blodømløbet. Fodvarmeren FWM 50 fra Beurer er lavet i blødt fleece. Ud over at fodvarmeren giver en behagelig varme til fødderne kan du også tilvælge shiatsumassage for ekstra velvære!

Maskinvask af varmeprodukterne

Størstedelen af de fleksible varmeprodukter fra Beurer - varmepuder, varmetæpper, sengevarmere og fodvarmere – kan maskinvaskes på 30°C skåneprogram. Inden vask skal ledningen bare afkobles og så er dit varmeprodukt klar til maskinvask. Husk dog altid at læse manualen inden, da enkelte produkter skal håndvaskes. Er man en hel familie, som deles om fx én varmepude, kan det være rart at vaske den med jævne mellemrum.  

Obs: Overdreven vask vil resultere i forkortning af produktets levetid. Ved små pletter eller snavs prøv altid først at fjerne med en fugtig klud. Læs altid manualen for nærmere instruktion.

Er det sikkert at bruge elektriske varmeprodukter?

Alle fleksible varmeprodukter fra Beurer er udstyret med Beurers egen sikkerhedsteknologi: BSS – Beurer Safety System, som sikrer mod overophedning. Det er derfor fuldt ud sikkert at bruge varmeprodukterne. 

Hvad er Øko-Tex Standard 100?

Størstedelen af Beurers sortiment på fleksibel varme har denne mærkning. Øko-Tex Standard 100 er en sundheds- og miljømærkning, som kan gives til produkter med tekstiler, der er fri for sundhedsskadelige kemikalier. Det er med andre ord din forsikring for, at tekstilet produktet består af, er sundt og ufarligt. En mærkning, som er værd af holde øje med, når du vil passe på dig og dine nærmeste. Langt størstedelen af Beurers sortiment inden for varmeprodukter har Øko-Tex Standard 100 mærkningen. Mærkningen vil fremgå af emballagen samt i manualen. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.