Beurer Vægt

Beurer vægte til ethvert behov!

Det tyske brand Beurer tilbyder personvægte til forskellige formål og behov. Holder du i ny og næ øje med om vægten er nogenlunde stabil eller er du gået all-in på træning og sundhed, og vil gerne se resultatet af det hårde arbejde fra squat racken? 

Lige meget hvad, så har vi en Beurer vægt til dit formål. Beurers personvægte er af høj kvalitet og med præcision for øje. Sortimentet byder på både almindelige glasvægte og kropsanalysevægte til mere detaljeret brug.

Glasvægte fra Beurer

En personvægt har efterhånden sneget sig ind i de flestes hjem. Mange bruger vægten til regelmæssigt at holde sig ajour med sin kropsvægt. Også gravide kvinder bruger vægten til at holde øje med vægtforøgelsen under graviditeten, så de kan se, om den naturlige vægtforøgelse sker i det korrekte tempo. 

Alle glasvægte fra Beurer er udført i sikkerhedsglas, som gør vægtene ekstra stærke og holdbare. Vejekapaciteten på vægtene går fra 150 hvor nogle også kan gå op til 180 kg. Leder du efter en elegant glasvægt til at pryde dit moderne badeværelse er Beurer personvægt GS 225 helt klart at anbefale. Glasvægten har et magisk dot-matrix display, som giver vægten et supermoderne og strømlinet look.

Kropsanalysevægte fra Beurer

Mange gange og i de fleste tilfælde er tallet på vægten ikke nok, når du skal determinere din fysiske sundhed. Siden kropsanalysevægte til hjemmebrug blev introduceret på markedet, har mange danskere anskaffet sig sådan en. 

Beurers kropsanalysevægte giver dig indblik i din kropssammensætning, så du kan se mere end bare din kropsvægt. Med en kropsanalysevægt fra beurer kan du se din fedtprocent, muskelmasse, kropsvæske og knoglemasse. På nogle af modellerne kan du også se din BMR og AMR. BMR står for Basal Metabolic Rate som er dit basalstofskifte. Kort fortalt er det det antal kalorier din krop forbrænder, når den er i hvile og har fastet i 12-18 timer. Med andre ord er det et estimat for det antal kalorier din krop ville forbrænde i 24 timers hvile. Obs: BMR er ikke det samme, som dit ligevægtsindtag. 

Men hvad er AMR så? AMR står for Active Metabolic Rate og er det antal kalorier din krop forbrænder om dagen medregnet almindelig daglig, fysisk aktivitet, som at gå, stå, handle ind, gøre rent osv. Det er altså et estimat for, hvor meget din krop forbrænder over 24 timer, ved almindelig, daglig aktivitet. Tallet kan dermed også bruges som en guideline til hvor mange kalorier du kan indtage på en dag, uden at tage på – altså dit ligevægtsindtag. Den populære Beurer kropsanalysevægt BF 700 regner både din BMR og AMR. 

En kropsanalysevægt kan dermed tjene flere formål – om du ønsker et sundt vægttab med fokus på at reducere fedtmassen, om du ønsker en vægtforøgelse med fokus på at øge muskelmassen eller om du blot vil opretholde den gode form, så er en kropsanalysevægt et godt og praktisk hjælpemiddel til at holde øje med dette.

Obs: Der er 5 års garanti på alle vægte fra Beurer. Der medfølger altid en brugsanvisning på dansk når du køber produkter fra Beurer hos Med24.dk  

Husk at du altid kan opnå fri fragt hos Med24. Vi pakker og leverer alle ugens 7 dage, så du kan modtage din pakke så hurtigt som muligt.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.